Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 23 januari 2011

Helgen...

Ännu en lugn helg.
Igår satt jag med virknålen och "Rederiet" hela dagen. Så idag känns det i fingrarna...
Idag har jag varit hos Anna på ljusparty.
Jaa, det var min helg det! :)
Och som en liten parentes: Igår hade Fredrik köket. Då blev det baconlindad ost- och skinkfylld kycklingfilé med hemmagjord klyftpotatis och tzatziki. Idag hade jag köket. Då blev det El Maco & co... Alla kan ju inte vara bra på allt, så enkelt är det! :)

Näe ikväll var det segt, har inget att skriva. Handbollsframgångar har vi ju haft, hipp hurra... :)

Från och med imorrn jobbar jag en timme längre på dagarna. Känns ju nödvändigt... Men men, det är väl bara att se glad ut. Dock vet jag därmed att även Lan FK enbart ägnade sig åt bullshit, det var så väldigt vackert att JAG ska känna efter, JAG ska bestämma takten, men nu hade John fått FK i röven och då var det bara att öka timmarna, oavsett hur jag mår och vad jag tycker. Vi ska "testa"... Känns jättebra att vara nån slags laboratorie-råtta. De ser hellre att jag rasar och förstör det jag jobbat upp än att behålla nuvarande kapacitet och öka när jag själv känner att det är okej. Med allt som varit på senaste, och som fortfarande är, så kan jag väl inte påstå att jag är tipptopp direkt. Krasst uttryckt - att jobba gratis (en sak om det var JOBB) känns inte så värst prioriterat när man t.ex. har knölar i bröstet. Jag ska hålla igång 50%, alltså 20 timmar i veckan. Min dag börjar när jag lämnar min borg och går utanför dörren och slutar när jag kommer innanför dörren. I grova drag 9.00-16.15 fyra dagar i veckan, det är alltså ungefär 29 timmar i veckan... Men så långt tänker de inte riktigt. Nu blir det jobb mellan 10 och 16.30 fyra dagar i veckan. Nån träning är bara att glömma :( Är ju tur att jag trivs på stället i alla fall! Mjukstartar lite med tre dagar den här veckan, en dag ska ju tillbringas på US.

Just ja, på torsdag blir det hockey igen, har fått biljetter från Motala tidning. Linköping - Skellefteå. Topp-match, verkligen... :) Men det är kul att gå på hockey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar