Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 22 januari 2011

Hinseberg nästa?? och i shopping-tagen

Idag har jag inte stått på rätt sida lagen helt och hållet...
Det började i morse. P-böter IGEN. Nu börjar de fasen bli riktigt fåniga. Klockan 9, inte en bil ute, i alla fall inte i vårt område, folk har inte så värst många ärenden till en bio, en pizzeria eller en kinesrestaurang vid den tiden, men tydligen så var det någon nitisk fan som ansåg att jag stod så pass i vägen att jag skulle bli skyldig kommunen 400:-. Jamen varför inte... Och inte har bostadsbolaget svarat på mitt mail heller. Vart gör man av bilen?? Kan ju inte gärna trolla bort den...

Sen ikväll så skulle vi hem till mor och far. Jag kör ca 10 mil fram och tillbaka till Linköping varje dag, men när jag ska ett par kilometer, då jädrar står farbror blå mitt i vägen med något som ser ut som en nödraket i handen. Bara att stanna. Och konversationen löd ungefär enligt följande:
-Jag stoppade dig därför att du har ett trasigt lyse fram.
-Har jag?? (Hade jag inte en aaaaaning om....)
-Japp, vänster fram.
-Aj fan, det får jag fixa då.
-Det får du göra. Ta ett djupt andetag och blås i röret så länge du orkar.
-*Blåååååååååås*
-Kan jag få se på körkortet?
-*Rotar i fickorna* Det har jag tyvärr inte med mig, det ligger i den andra jackan.
-Jaha. Körkortet ska man ha med sig, annars blir det böter vet du...
-Jasså... (Också det en nyhet....)
-Vad har du för personnummer?
-840411-xxxx
-Bilen är inte registrerad på dig...
-Näe, den står på min mamma.
(Nu är det nästan att jag börjar känna mig kriminell på riktigt)
-Din mamma? Okej... Har du pass?
-Ehh, jaa, men inte med mig...
-Näe, men du har ett?
-Ja.
De försvinner och letar i sin dator, hittar mig och kollar så att jag är jag...
-Okej. Fixa lyset och ha med dig körkortet hädanefter.
-Absolut!

Stackars mig, var ju knappt ett rätt där. Fast jag var ju i alla fall nykter, alltid nåt :) Hade konstapeln varit på taskigt humör så kunde det blivit en dyr kväll för mig. Ibland undrar jag på allvar om man inte har lite fördel av att vara bortkommen tjej... :)


Fast en ganska dyr dag har det varit ändå. Men en massa bra saker har jag investerat i! Jag fick för mig att studsa in på Team Sportia efter jobbet. Träningsbyxor och linne - 199:-. Ordentligt kap! Och sen vinterskor. Jag är ju inget större fan av kängor och sånt, men nu hittade jag gympaskor i Gore-tex. Perfekt!! Och ibland är det bra att ha pygmé-fossingar, 249:- gick dojjorna på. Jag tyckte att ordinarie pris på 499:- var billigt... Så nu slipper jag förhoppningsvis blöta och kalla fötter resten av vintern! :)
Åkte hem till Motala, gick ner på stan, hämtade ut paket på Pressbyrån. Har planer på ett nytt kärringgöra-projekt så det var "lite" garn :) Skulle gå till Fredrik och gick förbi Dressmann på vägen. Där hade de ombyggnads-rea. Så en vanlig dragkedjetröja fast med teddyfoder - 100:-... Och den är suveränt skön, känns som något jag kommer flytta in i! :) Så jaa, idag har jag shoppat loss ordentligt :) Det händer ju inte så ofta, så kvinnlig är jag...

Nu är det läggdags, hoppas jag inte drömmer mardrömmar om poliser...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar