Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 27 juli 2011

Ännu en seg dag som ändå blev lite äventyrlig med utrymning :)

Ännu en seg dag. Och i morse var jag riktigt trött, första morgonen jag varit sådär att jag knappt kunnat slå upp ögonen. Blev på lite bättre humör när jag såg att solen i alla fall var framme! Har fått lite fasansfulla tankar om att sommaren kanske redan är över för denna gången och det vill vi ju inte..!!

Åkte till jobbet och jag vet inte om vi har nån slags sommar-svacka nu, det är inte alls mycket som är igång och det som är igång går sönder. Fast idag har i alla fall klockan gått, igår kändes det ju som tiden stod still!
Så även idag blev klockan 15:54 och jag kunde packa ihop. Jag stämplade ut, gick ut från produktionshallen, ner i entrén, kom väl ungefär halvvägs i trappen ner till omklädningsrummen. Då blir det ett jävla oväsen!! Tutande och tjutande, en stor grön port som går in till omklädningsrummen slog igen. Jädrar vad jag undrade vad det var, och mitt i allt blev jag lite full i skratt åt mig själv för man tänker fasen i banor som "Vad gjorde jag nu?? Gick jag emot nåt??" etc. Fast jag antog väl att det var brandlarmet som gick så det var lika bra att gå upp för trappen igen och ut genom entrédörren. Först ut var jag i alla fall :) Stod utanför ett bra tag (tyckte jag) och kände mig dum innan det kom mer folk. Vi gick bort till uppsamlingsplatsen och jag måste säga att Twitter är en väldigt cool uppfinning! Det tog fasen inte många minuter innan det kvittrade till i mobilen:

Och varmt som ända in i satan var det ute!! Fick ju stå i ESD-rocken och jobbarbyxor! Hade kunnat ta av mig rocken i alla fall men då man vet att man inte ska visa t-shirten för nån så väljer man inte kläder med största omsorgen på mornarna, så idag hade jag visst en turist-t-shirt från Egypten med tre kameler som spelar schack och röker vattenpipa på. SÅ bekväm är jag inte på Autoliv ännu... :) Brandkåren kom riktigt snabbt måste jag säga, och ganska snart fick vi gå in igen. Har ingen aning om varför larmet gick men det kanske jag får reda på imorrn :)
Lite spänning i vardagen sådär! Vet inte om jag är lite förföljd av sånt där, har ju varit med och utrymt både Ikanohuset och nu Autoliv :)
Nog för det ser mäktigt ut men denna syn slapp vi idag,
som tur var!


Träningen fick vara idag, känner av benen. Dock inte så mycket som jag kanske hade önskat, med tanke på de senaste dagarnas prestationer :) Tänkte en stund åka till Folkets park i Borensberg och lyssna på Casanovas, det är ju ett tag sen nu, men har ingen att åka dit med och sen är det ju fint väder så det är säkert satlöst med folk!! Och sen såg jag att Mats Lideborg spelar på Hugos uteservering på Torget kl 20 så det blir nog en sväng dit ner. Se om grabben kom undan sin svensexa utan allvarligare men :) Ett par cider kanske, så har veckans träning varit förgäves! :)

Slutligen; fan vad trött jag blir på "er"!! Nu har det varit ett gäng dagar med sämre väder, men idag tittar solen fram på allvar igen. Och då dröjer det inte innan gnäll-fittorna dyker upp! "Ööööhh, det är så vaaaaarmt, jag dööööör!!!". Men dö då för helvete och låt oss som är lite tacksamma för att det faktiskt blir RIKTIG sommar lite då och då (alltför sällan enligt mig!) njuta ifred!! Det finns t.o.m de som ligger på badstranden och gnäller för att det är så varmt! Jag har sagt det förr; var lugna, vintern kommer!! Om lite drygt en månad så snöar det om det vill sig riktigt illa! Men då ska det väl gnällas för det...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar