Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 19 juli 2011

Kyrko-konsert med PM's, jag får tänder och Gothia cup har börjat

Jodå, jag lever! Har bara haft....fullt upp, är väl att överdriva, men har inte direkt haft tid att blogga bara.

Till att börja med så har jag fått tandvärk igen. Eller inte tandvärk, men en visdomstand är på väg upp och helvete vad ont det gör!! Och snett kommer den också så detta kommer inte alls bli bra! Och med värk kommer en stor dos tjurighet. Och det känns ju sådär. Visste att jag skulle få nåt bakslag, har haft det lite FÖR bra ett tag nu.

Annars så var helgen bra! Även lördagen blev helt okej. Sill, färskpotatis med tillhörande dricka hos mor och far. Tror de sista drog sig därifrån vid 6-tiden och då var det dags att gå och lägga sig. Dagen blev väldigt seg... Så arbetsdagen igår blev ganska lång, kan man säga.

Igår kväll var vi iväg på nåt häftigt... PM's är ju "kända" för party och rock 'n roll men igår visade de upp en HELT annan sida i Medevi Brunns kyrka. Efter "grötlunken" (jaa fråga mig inte men det kallas så) ca 21.30 hade de en väldigt soft och i det närmaste unplugged konsert med enbart ballader. Eller jag vet inte när "Run to the hills" blev en ballad men i deras tappning var den det i allra högsta grad :) Måste säga att jag är grymt imponerad av låtvalen!! Trodde nästan att det skulle bli någon form av "Taube-kväll" och undrade hur fasen de skulle fixa det men det var så långt ifrån sånt man kunde komma :) "Bed of roses", "When september ends", "Utan dina andetag", "Fields of gold", "Still loving you", "För dig", "Run to the hills" som sagt, osv osv. Minnet är bra men kort så här dags :) Men helt suveränt och jordens stämning blev det i alla fall! Ni som inte var där missade helt klart något!!
Så trots tandvärk och tjurighet så kröp jag ändå till kojs med en riktigt skön feeling i kroppen :)

Fast jag vaknade en halvtimme innan klockan ringde, kändes ju vettigt. Känns som det kan bli en låååång dag igen. Med enbart flytande föda. Vädret ser bättre ut i alla fall, alltid nåt!

Satt och filade på ett inlägg igår som aldrig blev skrivet, vi får väl se om det kommer att komma. Gothia cup startade ju igår och det ryser i hela mig när jag tänker på det. Tyvärr inte av välbehag, vilket det borde göra, en sån grej borde vara en upplevelse utöver det vanliga. Rubriken på inlägget skulle vara något i stil med "När de största motståndarna finns i det egna laget". Vi får väl som sagt se om det blir något av det. Känns som jag borde lägga den där förbannade fotbollen bakom mig snart, men samtidigt är känslorna som de är, inget man bara släpper. Och fortsätter jag att "upplysa" om vad som faktiskt pågår där man kanske minst anar så kanske någon idiot-jävel kan tänka till lite och börja bete sig!

Dags att hoppa i jobbarbyxorna och packa ner närmare en liter Yoggi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar