Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 30 juli 2011

Seg men ändå händelserik arbetsvecka, "Loverboy" på Sjöbris och Lideborgs slutspurt i denna världsdel

Då var det äntligen helg, trodde aldrig att denna vecka skulle ta slut!! Vi satt och pratade lite på jobbet igår, vi fick all anledning till det, återkommer till det senare! Men alla vi fyra tyckte det varit en rätt seg vecka, inte så värst mycket att göra och så. Och jag vet inte, det kanske har varit lite mindre men vi kom fram till att en stor anledning till att det varit så "tråkigt" beror på att vi funkat så bra ihop! Alla har gjort det dem ska, inte en massa onödigt gnäll, alla har tagit sitt ansvar, gjort det som behöver göras, bett om hjälp om det behövts och så. Så det är ju väldigt skönt i alla fall! :) Det är stor skillnad på vad man jobbar med för folk! Förra veckan blev jag ombedd att gå och göra en massa saker som jag inte vetat skulle göras innan, så när jag denna vecka frågade om jag skulle göra det så fick jag höra "Gör det om du vill, men annars så är inte det ditt ansvar, det är den som har 'station C' (kan vi kalla det) som ska sköta det!". Hmm, tack för den liksom... Jag är väldigt för att man ska be om hjälp när man behöver, folk är inte tankeläsare, men att skyffla över sitt jobb på någon annan, jag tycker det är ganska illa. Och speciellt när det inte är något "jobbigt", det är ju nåt som uppenbarligen alla andra klarar av! Så även om det är ganska jobbigt att jobba med alla skift så är det även på sitt sätt riktigt nyttigt! Man lär sig lite hur folk fungerar, minst sagt...

Anledningen till mer stillasittande än vanligt igår då...? Säga vad man vill, även om veckan har varit seg så har den varit ganska händelserik! Häromdagen gick ju brandlarmet så vi fick utrymma fabriken. Intressant att se hur det går till! Och igår gick strömmen. Annars brukar det bara klicka till och sen fungerar det igen men igår var det svart i en timme! Tur att det var dag så vi fick in lite dagsljus! Bra att jobba på lagret där det finns stora portar som står öppna där lastbilar hämtar och lämnar gods :) Och svalt hade vi det, det var som att gå in i en vägg när man gick ut i produktionen, fattar inte hur de stod ut! Fast det var nog knappt att det gjorde heller.
Jaha, detta är då min arbetsplats...! :)
Efter en timme som sagt så kom strömmen tillbaka men då fanns det inte överdrivet mycket att göra. Allt skulle ju startas upp igen och det tar sin tid. Och 14:24 fick jag packa ihop och ta helg!

Somnade när jag kom hem och vaknade två timmar senare, så lite sömn var nog välbehövligt! :) När Fredrik slutade jobbet 18:30 så började vi helgen på allvar! Vi startade en trappa ner, på Kina-restaurangen, en mycket bra början! :) Sen knallade vi ner till Sjöbris och lyssnade på Andreas "Loverboy" Hedenskog. Fick även tillfälle att pussa lite på min lilla vovve! Träffade pappa utanför Sjöbris, han skulle hämta min mor och min syster som varit på Ålands hav och slirat.
Efter Sjöbris och skönsjungande Andreas blev det Hugos och Mats Lideborg. Nästa vecka går hans flytt till frugan i Japan så nu räknas det ner på riktigt. Fasen vet när man får se, och kanske främst höra :) honom igen sen! Lite moloket, har ju ändå blivit många trevliga stunder med grabben i sommar! Fan vad det där lät illa, men MUSIKALISKA stunder givetvis!! :) Så det är inte helt omöjligt att det kan bli Rådhuskällaren i Vadstena ikväll. Fredrik kollar just nu ställets meny, det är det viktigaste! :)

Nähe, om man skulle ta och se efter sin katt lite. Hon (vem annars...) har fått för sig att det är lite spännande att balansera på whiskey-flaskor... En annan (o)vana hon börjat med är att gömma morgontidningen så fort den kommer så det är bara att börja dagen med att leta! Idag låg den nedanför Fredriks säng, anser hon att husse bör bevandra sig lite mer i nutidsorientering och kulturella händelser...? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar