Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 24 juli 2011

Lite mer seriöst inlägg. En kväll på stan med jobbarkompisarna!

Om man skulle försöka sig på ett seriöst inlägg idag också då. Eller seriös är jag väl (nästan) alltid och det är när man mår som sämst som det blir allra ärligast. Men inte alltid så konstruktivt kanske...

Gårdagen då; var som sagt ute och åt med några jobbarkompisar. Det var riktigt trevligt, förutom att jag inte hör vad folk säger! Får prata med dem som är närmast och det behöver ju inte vara fel det! :)

Efter maten gick vi åt lite olika håll. Men jag och Fredrik, Erik och Åsa gick upp till Hugos uteservering och satt där tills vi i princip blev utslängda för de stängde :) Gick ner till vanliga Hugos men där var det sånt liv så det gick inte att prata med varandra. Så vi gav upp och gick hem. Kul att prata med jobbarkompisarna utanför jobbet, det blir ju liksom lite annat då!

Sov till 10:30 idag. Gick upp medan två av mina sambos sov vidare:
Så söta så!! :)
Nu har vi varit och handlat och det blir väl inte mycket mer idag än att glo på film och sen ladda för en ny jobb-vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar