Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 24 juli 2011

Kan nog bäst sammanfattas som "taskig sinnesstämning"

Det är helt otroligt vilka idioter man har omkring sig. Jag har papper på att jag inte riktigt är som jag borde, ändå är det fan jag som är mest normal av alla, om jag får säga det själv. Tänker mest logiskt, jag kan vara ego men är inte ens i närheten av vissa andra när det kommer till sånt. När det passar så duger man, annars är det skitsamma. Och fortfarande detta jävla patetiska "Buhu, folk i Norge har dött, åååååå vad tråkigt!!". Dör de mindre för att hela världen stannar?? Och för den delen, i min värld kallas det naturlig utrensning, så länge det inte drar in över valda delar av Värmland. "Men hur kan du säga så, nästa gång är det dig det drabbar!!". Jaha, och?? Shoot, för helvete, vad finns det att spara på??
Finns det nån ABF-kurs man kan gå och lära sig att i alla fall försöka tycka om folk?? Såg nån artikel idag om djurförsök; man vill förbjuda att man försöker få in alltför mycket mänskligt i t.ex. apor för de kan bli för smarta. Då säger Sandra "Ge mig ett "A"! Ge mig ett "P"! Ge mig ett "A" igen! Vad blir det?? "APA"!!!!!!!!!!!" och hoppas på att "Apornas planet" ska bli verklighet snarare än vi nånsin anat. Så kanske vi äntligen får vad vi förtjänar. Hoppas bara att ingen hinner lära aporna denna förbannade jävla falskhet som är människornas specialité. Jag lever efter vad som känns och passar bäst idag liksom.

Håll i er, alla jävla skit-människor, nästa gång kanske det är jag som går in i ett SSU-läger och skjuter hejdlöst. Även om jag nog hellre skulle välja MUF. Känns som det inte är någon omöjlighet. Hjälp mig, vart kommer allt hat ifrån?? Jag är inte den som brukar hata, brukar istället vara rätt likgiltig inför det mesta. Jag upptäcker allt fler anledningar till att verkligen önska livet ur folk. Lågbegåvade - det är nog den första gruppen människor jag skulle utrota om jag fick chansen. I ärlighetens namn så finns det nog inget som stör mig så pass som tröga och korkade personer. Man gnäller på att invandringen kostar pengar, hur mycket kostar det då inte att underhålla mongon etc?? Invandrarna gör ju i alla fall god kebab och de skjuter även ihjäl varandra med jämna mellanrum, vad bidrar muppar med i samhället?? Ser till så Återvinningen och Samhall håller igång?? Heja...

Tur att jag inte har så många läsare, annars skulle jag nog bli inspärrad. Fast det vore kanske det enda rätta. Jag passar ändå inte in i den här sinnessjuka världen. Jag vill inte ens passa in. Jag vill vara den jag är och bli accepterad för det, men det kommer aldrig hända. Jag kommer aldrig förstå mig på er. Jag vill nog inte ens göra det. Jag saknar mina djur, så det så. Allt annat kvittar.


Ikväll har jag varit ute och ätit med jobbet. Västkustsnitzel, det var gott. Sen satt vi på Hugos uteservering och drack öl, och sen gick vi ner till Hugos. Lideborg spelade inte, han blev utsatt för svensexa idag, jag hoppas grabben fortfarande lever imorrn! Lyssna på den; jag HOPPAS han LEVER imorrn. Kors för att vara jag. Men dock. Vi gick hem vid halv ett. Nu är jag tjurig, ungefär som vanligt. Varför??

En favorit i repris:

2 kommentarer: