Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 3 juli 2011

Återställare funkar, äntligen nån som gillar våra katter, Volvo-raggare, fet(t)-ångest, knepigt folk och valp-filmer

Framåt kvällen igår så piggnade jag till, tro det eller ej. Och nåt som är rent skamligt är att det där med "återställare" faktiskt funkar... Tog en cider i brist på annat iskallt drickbart och jag kände mig.....neutraliserad, är nog fasen ett bra ord! Blev i alla fall människa igen!

Så det blev en dusch och sen ner på stan, till Hugos. Mats Lideborg spelade igen, men det var så det var synd om grabben, vi var väl ungefär fyra personer därinne. Så vi satt och pratade skit en stund istället. Om allt från ormar i Australien, svenska vintrar och Japan till katter. Och tro det eller ej, jag har nog aldrig träffat en människa som varit så seriöst begeistrad i sphynxar förut! Annars så är de "läskiga", "fula", "ufon" och allt vad det är men Mats han använde sig istället av betydligt trevligare superlativ som "fräna", "coola" och t.o.m "vackra"! Tror vi fann en vän där faktiskt, haha :)

Vi lyckades locka Fredriks kollega Carro och hennes pojkvän och svåger till Hugos så publik-havet ökades brutalt :) Det är säkert inte så kul att spela för, men mig bekommer det inte ett dugg att det är lite folk. Bara skönt att slippa folk och när det inte är "så noga" så vågar i regel den som spelar ge sig ut på lite tunnare is än vanligt vilket innebär att ungefär vad som helst kan komma upp :)
Mot slutet var det i alla fall ganska bra med folk!

På hemvägen råkade vi passera Mc Donald's. Satt ute och åt och ett gäng Volvo-raggare som antagligen knappt fått hår på pungen satte sig vid bordet bredvid. Herregud... Och visst, så blev det också, men inte riktigt som vi befarat. Vilka historier dessa småpojkar drog, den ena värre än den andra! Varför blir aldrig jag bjuden på såna där fester?? :) Till slut var det ingen idé att ens försöka dölja att man asgarvade. Tror aldrig det tagit så lång tid att få i sig några pommes innan, fick ju passa sig för att inte sätta i halsen! :) Vi hade kul åt det där långt efteråt!

I morse vaknade jag strax innan 9. Ska ju upp tidigt imorrn så det var ingen idé att somna om. Mådde rätt skapligt så jag tog en lång-promenad. Börjar få lite fet-ångest igen. Alltså inte fet-ångest så, men ångest för fett. Det har (uppenbarligen) blivit en del både äta och dricka i sommar och då har sommaren ändå bara börjat... Måste fasen börja besöka Actic igen, orkar man det efter jobbet utan att avlida..?? Kan ju i alla fall göra ett försök, nåt måste göras! Kan ju försöka skaffa lite strand-kropp till Gran Canaria om inte annat :)
Så jag var ute och gick i ungefär två timmar! Men nåt bra i öronen så är det bara att knalla på!

Sen har jag tagit lite tvätt ikväll också. Behöver ju inte leta sig ner i botten på underklädeslådan jämt :)

Just ja, igår påminde Fredrik mig om en fadäs från i fredags som jag totalt glömt bort! Jag lyckades reta upp en kärring rätt bra utanför Sjöbris, och det UTAN att ens vara otrevlig! Fast det hör väl kanske till historien att den här donnan, jaa hela släkten faktiskt, måste börjat sitt liv genom att bli ihoprörda i en bunke eller nåt, så det är väl inte så konstigt om stubinen är kortare än livets meritförteckning. Hur som helst så slutar ju PM's att spela ganska tidigt, vid 24, så vi gick ut och så stor den här fjanten utanför.
"Uuuuhh, är det redan slut, va' faaan då, vart ska man gå nu'råå??"
"Jaa vi ska till Hugos i alla fall!", sa jag.
"Meh Hugos, dit kan väl inte jag gå heller!!"
"Nähe, men Magasinet då??"
men det var det visst också nåt fel på (minnet sviktar...) så tillslut sa jag
"Men gå hem och lägg dig istället då!" och jävlar...
"Gå hem och lägga mig??? Ska JAG gå hem och LÄGGA MIG?? Jag har FAAN lika stor rätt som DU att vara ute och festa och ha kul, bara för man är 46 år ska man inte behöva LÄGGA SIG!!" och peta karl'n i sidan och fortsätta gorma om att hon minsann INTE tänkte gå hem och lägga sig, för hon var minsann 46 år och tänkte festa lääääänge till!!
Jaa.... Om jag inte säger nåt mer nu så kan jag heller inte bli anklagad för nåt sen. Men jag kan viska "Jävla missfoster" lite tyst sådär. Sicket folk...!

Och just ja #2, jag tittade på filmklippet på valparna förut och det var ju faktiskt inte vidare bra. Tyckte det var skitcoolt att det snurrade när jag gjorde det men slutresultatet blev inget att hurra för. Så jag lägger ut klippet igen, fast oredigerat:




Och även en liten bonus-film, bara för jag är så snäll! Här syns mamma hund i slutet, hon är så söt!! :):





Hämta tvätt, fixa lite mat, packa träningsväska (??), duscha och sova, sen är det dags för en ny arbetsvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar