Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 7 juli 2011

Bad-debut i Varamon, grått jobb, trevligt mail och natt-paparazzi

Ska vi hoppas på att sommaren är på väg tillbaka nu?? Utan regn, blixt och dunder, bara sol och göttig värme!
Gjorde årets bad-debut idag :) Det blev ingen träning efter jobbet, vi åkte ut till Varamon och lade oss istället. I vattnet var det kallt, men det gick ju ändå att doppa sig utan att få hjärtinfarkt. Men Varamon är inte riktigt min grej. Så satans med folk, ungar, grillar, uppblåsbara krokodiler, kottar, myror, kulturer, pantburk-letare och fan vet allt! Och inte att förglömma; all SAND. Det är fasen så mycket bättre i Jerusalems-badet, men vette fasen om man ens kommer dit nu när de mullvadar sig och bygger dubbelspår och så. Blir att utforska senare i sommar! :)

Annars så har jag jobbat. Såklart. Och idag fick jag mupp-jobb, om nåt... Eller mupp-jobb, JAG klarade då fan inte av det! Det handlade om att kontrollera kontakter. Det fanns tre olika grå kontakter så fick vi en pall med ca 20 lådor med.....en jädra massa kontakter i varje och sen skulle vi kolla vilken slags grå kontakt som var i vilken låda. Problemet var att de här olika grå låg så nära varandra på färgskalan så det var närmast omöjligt att se nån skillnad! Jag stirrade så ögonen gick i kors och jag kommer säkerligen drömma om grå kontakter i natt...! Det är ju tur att man har bra jobbarkompisar att tjöta med medan man håller på med det där!

Och Sverige-damerna fixade USA igår!! Men vad onödigt spännande det blev på slutet! Och Norge har åkt ut. Detta kan ju sluta precis hur som helst!
Här har vi Sveriges största fan :):
Sååååå spännande med fotboll..!!
 
Jag fick ett mail idag och ni kan ju läsa själva:
Jag censurerade lite, vill inte "hänga ut" nån. Men Magdalena, hojta bara till
så länkar jag dig mer än gärna!
Men jag blir så sanslöst glad av såna här mail så det är nästan barnsligt!! Det är ju lite mitt "mål" med skrivandet; att informera, att visa omvärlden att alla inte är likadana. Alla människor är unika, oavsett diagnos eller icke diagnos så kan man aldrig klumpa ihop folk för alla har så extremt olika förutsättningar, känslor, behov osv. Bara som exempel så har ju jag varit assistent åt ungdomar med autism. För att ca 5 år senare få utrett att jag själv har en diagnos inom samma spektra... Och öppenhet... Jag skriver så som jag själv tycker är intressant att läsa! (Möjligtvis aningen lite för långt ibland :) ). Men inte en chans att jag fastnar i en blogg där man skriver typ "Sen for jag och A till stan för att hämta J och K och sen lagade vi mat, men jag kunde inte äta men jag tänker inte säga varför" osv. Varför ens då skriva?? Det jag skriver det skriver jag ärligt, sen finns det såklart en hel del som händer i mitt liv som jag inte alls tar upp i bloggen. Och visst, även jag kan väl skriva kryptiskt ibland, men oftast förstår inte "vanligt" folk ens att det är kryptiskt, att det finns något underförstått i det jag skriver. Allt givetvis helt uträknat :)
TACK igen Magdalena för mailet, det gjorde nog fasen min helg! :)


Sen har Fredrik lekt paparazzi när jag och djuren sover. Och JA, jag har faktiskt trosor på mig, men det såg helt klart ut som jag inte hade det så jag pixlade lite, lite :) Och JA, jag håller krampaktigt om Bamse när jag sover, har alltid gjort och kan inget göra åt det, take it or leave it :) Och JA, Hedwig ser dum ut, men gött sover hon! :)

Det var allt för ikväll. Ska fortsätta kolla på "Ondskan" nu, borde även duscha och gå och lägga mig. Men imorrn är det fredag och jag slutar tidigt, då kan man allt gäspa ett par gånger extra på morgonen :)

1 kommentar:

  1. Åh vad kul med ett mail från någon som uppskattar din blogg! Men sen så är du en one of a kind tjej också! Puss! ♥

    / Laila

    SvaraRadera