Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 4 juli 2011

Igång med träning igen, OnePiece-flax och Mobila skit-Teamet fick tårta

Då var det måndag igen! Minns inte om jag var speciellt trött i morse så det var jag väl antagligen då :) Utan att säga för mycket så var det lite härj på jobbet idag som gjorde att jag för en stund undrade om jag kommit till Kalvestad Gård II. Får väl hoppas det blir bättre med tiden, alternativt bara var en engångsföreteelse!

Och YES, jag åkte och tränade efter jobbet! :) Var så lite bilar på parkeringen så jag funderade på om det var stängt. Men näe då... Men de höll visst på att renovera i ett omklädningsrum, upptäckte jag när jag klätt om. Men det var ju bara där som skåpen hade lås så jag brydde mig inte om att byta omklädningsrum och det var ju ingen därinne då. Testade motionscykeln, det var verkligen längesen!! Har ju inte brytt mig om den när det varit spinning, nån måtta på trampandet får det allt vara! :) Sen lyfta lite skrot och styrkan i kroppen var det inget större fel på. Får se hur det känns imorrn, om jag kommer ur sängen... Sen löparband, inledde med snälla 3 km. Det gick skitbra faktiskt, med tanke på att det var evigheter sen jag sprang senast! Tanken är att jag ska tillbaka imorrn också, är väl bäst att köra på när viljan äntligen finns! :)
Ganska intressanta sommar-öppettider :):
Inte ens på gymmet slipper man "delade turer" :)
Åkte hem och åt middag. Färskpotatis, kyckling, broccoli, blomkål och rhode island-dressing (lätt, dessutom), ska man tro att mitt nya liv började idag..?? :) Annars så "svälter" jag mig väl bara inför helgen, då blir det nog ingen broccoli :)

Fick ett ryck och kollade in på OnePiece's hemsida, ett tag sen jag var där nu, kan ju kolla om de fått in nåt nytt. Och jädrar, de hade ju sommar-modeller, inte riktigt läge att ha de "vanliga" när det är över 30 grader varmt inomhus... Kollade på en som var nedsatt från 801:- till 572:-. Hmm... Men lite kreativ som man är i alla fall ibland så lyckades jag hitta en rabattkod så det slutade med att hela kalaset, med frakt, gick på 331:-, varken mer eller mindre. Alltså MYCKET billigare än alla "snikmodeller" som finns! Måste säga att det är jag grymt nöjd med! :)
Och här är en bild på härligheten:
Bilden är lånad från OnePiece® så därför kommer man
självklart dit om man klickar på den!


Kan väl kanske vara nåt att tomta runt i på kvällarna på Gran Canaria?? :) Eller kanske inte...

Sen kan jag väl även tala om att jag blev lite smått upprörd när jag läste Motala Tidning idag. Man kan skicka in och få bjuda någon man tycker gjort nåt extra på tårta. Den 24/3 i år drunknade en tränare på seglargymnasiet här i stan i en olycka i Spanien. Väldigt tragiskt på alla sätt och nu ville hans änka ge en tårta till Mobila omvårdnadsteamet en tårta för att de varit så bra under den här tiden och ställt upp så bra.
Jag köper absolut att alla har olika erfarenheter av dem men detta gör mig bara ännu mer övertygad om att de inte riktigt har koll på vad de gör. De är säkert jättebra när det finns en klar anledning till att man inte mår bra (KAN det dessutom ha med att göra att detta är anhöriga till en man som i sammanhanget får kallas något av en kändis...? OBS, min alldeles egna spekulation!!), men när det handlar om sjukdom så har de helt och hållet noll koll. Ringer man in och är ledsen, kanske varit självdestruktiv osv utan att egentligen ha en aning om varför, så är de otäckt oprofessionella, rent av rent korkade och elaka. De fick fyra chanser av mig och varje gång slutade på exakt samma sätt. Hur skulle DE kunna veta varför jag var ledsen och hur de skulle kunna hjälpa om jag inte ens visste det själv?? Jag har full förståelse för att folk tar livet av sig om inte psykSJUKVÅRDSakuten fungerar bättre än de visat mig.
Artikeln vill visa på att de finns dygnet runt, åker hem till folk, finns för anhöriga till folk som mår dåligt osv. Fredrik, mamma, pappa, Sofia; har ni blivit erbjudna nåt stöd från Mobila Omvårdnadsteamet när jag åkte in och ut från akuten, ena gången mer packad/påverkad och sönderskuren/hjärnskakig än den andra...? Fick ens JAG nån hjälp?? Tjaa, allt är relativt, jag fick förband som var genomblodigt innan jag ens hunnit hem, och sen blev jag hemskickad, jag fick gå hem i spöregn i alla fall två gånger.
En gång när jag sökte hjälp kunde de faktiskt allvarligt talat tagit livet av mig, om det kan den som är intresserad läsa här.
Personen i telefonen hade antagligen inte mer än en 40 veckors usk-utbildning bakom sig, mer behövs inte för att kunna jobba där, men rekommenderade mig - utan att egentligen ha minsta aning om vilket skick jag befann mig i, om jag hade några preparat i kroppen mer än alkohol, hur skuren jag var etc - att ta två piller utav ett sömnpreparat som för henne var av okänd sort och styrka, och sen gå och lägga mig för "det är ju faktiskt rätt sent"...

Näe, trots tårtor och bröte så skulle jag aldrig, aldrig, ALDRIG rekommendera någon att kontakta dem!! Hellre i så fall vanliga sjukvårdsupplysningen (#1177) och inte acceptera att bli kopplad vidare.
Men det är bara att hoppas att just jag haft otur och råkat på helt fel folk vid helt fel tillfälle!

Nu ska jag krypa ner och se på "Johan Falk"-filmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar