Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 11 juli 2011

Löpning, ny OnePiece med tillhörande tofflor, första lönen och det rullar på fint nu!

Har haft en helt okej dag idag! Jobbet flöt på. Sortera kontakter har jag svårt för men det är mest för att jag har svårt att se. Det finns mååååånga nyanser av grått...!

Efter jobbet skulle jag träna. Men hade inte alls nån lust att med Actic så det blev Råssnäs istället! Har ju inte varit därute så mycket i år, så det var så dags! Sprang udden runt två varv. Blev totalt 7,59 km. Ganska bra för att vara mig och den "form" jag befinner mig i just nu, måste jag säga! Fick heller inte dödslängtan ute i spåret, även om jag kände att benen och ryggen undrade vad fasen som tagit åt mig!
Konstaterade när jag kom hem att just dessa träningsbyxor gjort sitt:
De har gett upp efter ett antal mil på löpband, i spåret och på spinning-cykeln

Efter duschen väntade belöningen...! :) Efter jobbet så kilade jag ner på stan och hämtade DHL-paket. Så när jag torkat kröp jag i min nya OnePiece. Och visst är jag söt...! :):
En smula sliten Sandra efter jobb och löpning
 Och så hade de även skickat med ett par tofflor, i plysch:
Sexiga...! :)

Och om det inte var nog med positivitet med det så fick jag första lönespecen från Autoliv idag. Alltså lönen för det jag jobbade i juni, vilket inte var speciellt mycket. Började ju 20/6. Men jädrar i havet...! Exakta siffror får ni fortsätta vara nyfikna på men jag kan säga att det var ungefär tre gånger så mycket som jag hade väntat mig! Kan nog bli en bra sommar ändå :) För att inte tala om en bra resa till Gran Canaria...!

Trevligt att få bli lite glad ibland, det har jag fasen varit en del på senaste! Heja mig!! :)

2 kommentarer:

  1. vilken snygg onepiece:-) tofflorna också såklart.
    kan nog tänka mig vilken lön du fick. Kommer ihåg lönerna därifrån, då blev man glad!!

    SvaraRadera
  2. Fin du är i din polkadräkt ;) solbränd och snygg med! Härligt med fet lön, det går åt i sommartider!

    SvaraRadera