Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 26 juli 2011

Seg jobb-dag, omsprungen av mästare i Fålehagen och hoppas på tidig kväll

Seg dag på jobbet idag, trodde aldrig den skulle ta slut!! Emellanåt satt vi fyra personer och gäspade och då är ändå en "tillfälligt ordinarie" borta den här veckan. Men det är väl bäst att inte gnälla för mycket på det, det kan ju smälla till och bli skitstressigt! Även om jag föredrar att det händer något.

Trodde det skulle kännas mer i benen idag, men det var lugnt. Så det blev Fålehagen idag igen. Nu vet jag lite bättre hur banan ser ut så idag blev det 5+3 km. Utan paus :) Trodde det skulle bli 8 km, så pass hängde jag med i skolan, men när jag sprungit klart slingorna så visade Runkeeper7,84 km. Jäkla skit!! Får väl trösta mig med att jag faktiskt hade kunnat springa 20 meter till utan att avlida och fått ihop mina 8 km som var målet :) Och råkar man inte på älgande orienterare därute så är det svenska sprintmästare, OS-aktuella triathleter och fasen vet allt vad dessa två "ungar" har på sitt samvete! Det sved faktiskt inte alltför mycket i egot att om varvad av syskonen Thorén i alla fall två gånger :)
Men satan vilka backar det är i Fålehagen, det är ju så man tappar känseln i fötterna emellanåt och löpningen i slutet av de enorma uppförsbackarna liknar mest lufsande, men vad fasen :) Jag håller igång hela tiden utan att GÅ i alla fall, det är stort för att vara mig!

Tog en bild därute. Man snackar om sträckbänk, startkablar i pungen, skendränkning, stympning och fan vet allt, men detta mina vänner, DETTA är tortyr!!:
"Ljuset i tunneln" liksom, men nähe då, vi vänder istället...!
Suck och stön. Men men, runt kom jag i alla fall och imorrn vore det väl fan om jag inte känner av benen lite! :)

Satte mig på en bänk och pustade lite. Känns inte så trevligt att sätta sig i bilen när man är precis dyngsur av svett. Och vad upptäckte jag för trevligt då..?:
Behöver jag säga att det kliade rätt gött på hela kroppen efter det där mötet..?

Duschen hemma satt inte dumt alls sen!

Fredrik kom hem och vi åt varma mackor och tittade på "Allsång på Skansen" :) Katterna gillar förresten att sitta och titta på när Fredrik lagar mat:

Nu ska jag krypa till kojs och hoppas på en skapligt tidig kväll ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar