Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 26 juli 2011

Sega mornar och Fålehagen

Missade att blogga igår. Har inte så mycket vettigt att skriva ändå nu när jag är på gott humör igen! :)

Nu är det segt på mornarna. Fy fasen...!! Men ändå inte sådär medvetslöst segt som jag vet att det kan vara hoppas det håller sig borta resten av sommaren också!
Jobb igår. Nu har de kastat om lite i skiften, folk har kommit tillbaka från sina semestrar och så. Ganska skönt med lite ruljans på det faktiskt.

Efter jobbet var jag tillbaka på gamla slagfältet Hundia och handlade kattmat. Ska skriva mer om den maten när jag hinner för jädrar vilken skillnad det är på det de köper in och andra, svindyra märken! Annars var väl allt ungefär som vanligt där!

Det var ju fint väder så jag blev sugen på motion. Japp, man kan faktiskt bli det ibland :) Råssnäs kändes lite tråkigt så jag gav Fålehagen en chans. Råssnäs känns väldigt platt. Det gör inte Fålehagen. Snarare tvärtom. Riktigt tvärtom. Runkeeper visade en nivåskillnad på 73 meter, tror jag det var. Sen ska man väl inte lita blint på det men satan vilka backar det är!! Benen får sig en omgång så det heter duga! Bestämde mig för 5 km-slingan men fuskade lite på slutet. Eller rättare sagt, jag sprang FAKTISKT fel, så det blev bara 4,20 km ungefär. Satt och andades en stund i bilen och sen gav jag mig på 2 km och då var jag lite klarare i skallen så nu vet jag vägen! :) Spåret ligger i skogen men där kan man också passa på att känna på riktig terräng, "off pist" som skidåkare skulle kallat det. Så med andra ord kan det helt plötsligt störta ut nån mitt framför 'en, som kommer från nån pytte-stig nånstans.
Det var riktigt skönt att komma hem och ställa sig i duschen sen.

Och så mat och tv på kvällen. Och det var den dagen det!

Nu är det dags att åka till jobbet igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar