Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 19 december 2011

Bloggtorka, läkarbesök imorrn och snart åker katt-asen ut

Bloggtorka, för er som inte märkt det.

Det finns inte så störande mycket att göra, dagarna ser ungefär likadana ut. Och inför jul är det ju alltid ett jädra *hysch-hysch* som det är! :)

Jag går upp och sen gör jag inte mycket mer. Ganska ofta tänker jag att jag ska göra en massa saker kvällen innan när jag ska sova, men det blir liksom inte gjort. Orkar inte gå ut, orkar inte ta tag i nåt, orkar ungefär ingenting. Då är det bra att det kommer dagar som imorrn. Jag har ett läkarbesök så jag MÅSTE ta mig ut. Och när man ändå är ute då kan man ju passa på att fixa lite. OM jag nu blir utsläppt efter läkarbesöket, det kan man ju aldrig veta :) Men förhoppningsvis lärde de sig något senast... Man låser inte in Sandra hur som helst för då blir Sandra en smula grinig! På ett sätt hade det varit intressant om de tvingat mig att vara kvar där, jag hade gått en bärsärk utan dess like!! Inget beteende förvånar ju direkt på ett sånt ställe. Prov-drog lite i en gardin redan när jag låg där. Men som sagt, förhoppningsvis slipper jag! :)
Det är en ny läkare för mig nu, blir intressant att se vad han har att säga.

Annars händer inte så mycket. Kan säga att jag inte trivs här bland kartongerna. Går och tänker att jag ska må bättre bara jag flyttat, allt kommer bli bättre. Det är ju bara att hoppas att det blir så också... Min soffa hade förresten kommit nu men den får stå kvar på Ulfåsa Möbler tills jag fått nya lägenheten. Så skoj är det inte att bära soffa upp och ner för trappor... Men jag längtar verkligen efter att få sträcka ut mig i den nu, börjar tröttna rejält på min brassestol här.

Kan säga att katterna kommer nog hamna på Blocket alternativt åka ut genom fönstret snart. Om inte Fredrik gör anspråk på dem. Jag klarar fan inte av dem. Trodde aldrig jag skulle säga det men fy fan... Trots att jag är så VÄLDIGT icke-vetande så hävdar jag att om det inte är värre så är det i alla fall som att ha ungar! Och de är jobbiga på helt olika sätt! Hedwig ska på precis allting. Klättra i gardiner, gå och skrika, riva på saker, slita i saker, bita i allt, riva ner allt. Precis ALLT ska hon på, jag blir precis galen! Och det syns så väl på henne, hon vet verkligen när hon jävlas!! Och Sune han är hypersocial istället. Ska sitta precis på 'en precis hela tiden. Knuffar man ner honom så är han snart tillbaka igen och bökar. Och så förbannat jätteklumpig!! Ska klämma sig emellan fönstret och en blomkruka. Förut skulle han emellan akvariet och ett glas vilket slutade med att glaset gick i golvet. Städa glassplitter är precis vad man känner för... Och så har han fått jättedille på att öppna garderobsdörrar. Hittade honom häromdagen i ena garderoben i full färd med att käka upp (!!!!) en tröja. Jag slänger ut honom och stänger, det tar två minuter så sitter han därinne igen. Nu har jag reglat dörren med en stol men då hittar han nya garderober och jag har inte hur många stolar som helst! Glöm att jag tänker ha dem i min nya lägenhet, bland tavlor, gardiner, lampor, tygsoffa, dukar, ljusstakar och grejer! Tänker fasen inte bo som i en isoleringscell IGEN!! Det kanske inte låter så värst ansträngande men den som är sugen kan ju få ha dom ett tag... Jävla as är de. Jag får fasen hjärnblödning på dem!! Jag saknar verkligen mina feta Ragdoll's som mest bara ligger nånstans och betraktar omvärlden!

Om man skulle krypa till kojs då. Och precis slumra när "någon" trampar rakt i ansiktet eller river på täcket så man riktigt hör hur tyget strimlas. Underbart....

2 kommentarer:

  1. Tråkigt när katterna blir mer som en belastning än till glädje, då är det ju bättre Fredrik tar hand om dom ett tag tills du känner att du orkar med dom. Angående tankarna du har så blir man jätteledsen av att läsa det, försök att sätta upp ett mål för varje dag, t.ex. idag ska jag gå en promenad eller något liknande, det behöver inte vara något avancerat, men om man vet att man klarat av det målet för dagen så känner man sig lite bättre när dagen är slut, kan vara en idé i alla fall :) ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. ni får ha delad vårdnad om dom..varannan vecka:-)

    hoppas det går bra hos läkaren!

    KRAM

    SvaraRadera