Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 2 december 2011

Dag 38 - Ett foto på något som gör mig lycklig och flyttandet fortsätter sin stilla gång

Det var inte det lättaste...! Tänkte jag skulle tänka till lite och inte ta nåt "tråkigt" på djuren eller sandstrand eller så. Fast nu vet jag!

Perfekt bild då det ryms flera saker som gör mig lycklig i en och samma bild!
Till att börja med så är det taget på Lenas it-café i San Agustin Gran Canaria. Vem är inte lycklig där..?? :) Ett himla bra och trevligt ställe med mysig atmosfär och bra underhållning! Och inte blev det sämre av att de höll lite extra-öppet just för att vi skulle få se speedway'en. Det är att vilja stå för bra service det!! För tittar man på tv'n så är det från den GP-tävling då Greg Hancock kammade hem världsmästar-titeln! Då var det lycka uppifrån och ner, och trots 30-gradig värme så stod vartenda hårstrå på kroppen rakt ut :)
Full koncentration...! :)
Nu var jag allt lite smart, om jag får säga det själv...! :)

I morse fick jag benen luggade. Har fått flytta fram tiden två gånger, Kersti är visst bra på att dubbelboka :) Tur att hon är en så skön pajsare att ha att göra med och att man inte har alltför mycket att göra på dagarna så man är minst sagt flexibel av sig :) Och lena ben fick jag också, det är ju strålande!
Fröken katt på trevligt morgon-humör... :)

Annars har jag inte gjort så mycket. Fortfarande inget besked om när jag får flytta :( Kom på att nissen som bor där nu, hans nummer försvann ju i och med att jag bytte telefon... Blir ett jädra rivande om jag ska leta på det! För fortfarande så har jag egentligen bara att förlora på att flytta in tidigare. Visst att jag hade sett fram mot en julaftonsmorgon på inglasade balkongen, inkrupen i OnePiece'n, drickandes glögg, sen hoppa i badkaret :) Jag tycker egentligen inte att det är något speciellt med att bada, det är mest långtråkigt, men mest bara för att jag kan liksom :) Sen lär det nog gå åt om jag suttit på balkongen en stund. Även om den är inglasad så tror jag inte det finns nån direkt värme att skryta med... :)
Fredrik plockar ute i köket nu och han ska väl få göra det ifred, finns inte riktigt plats för två stycken att trängas därute bland porslinet. Jag får väl plocka imorrn eller nåt istället.

Däremot fixar jag för fullt till nya lägenheten! Det är mycket roligare... :) Har hittat en himla massa skojigt som ska upp på väggarna, hoppas jag får plats med allt :) Fast jag blev lite sådär när jag hittade den här inköpslistan i telefonen:
Det kanske hade varit en idé att skriva vilken ram som ska vara till vad, kommer ju bli ett väldigt pusslande sen när jag har allt! Men men, det är lätt att vara efterklok! Sen så var ju tanken från början att det inte skulle bli så mycket, men så hittade jag mer och mer roliga grejer och så fylldes listan på! :) Nu vill jag bara ha min lägenhet så jag kan börja fixa! Från att knappt ha haft en tavla på väggen till att jag hoppas att i alla fall något av tapeten kommer synas :)

Ikväll ska vi hem till mor och far. Byta däck, äta mat. Är ett tag sen nu, men det blir väl så ibland! Imorrn är det tänkt att det ska bli fest! Mats Lideborg-Masuda är åter inom rikets gränser och har knåpat ihop en skiva så det blir lite release-fest på Hugos imorrn! Och förfest här, min "gamle" Autoliv-kollega från i somras skulle visst titta upp. Det är ett tag sen nu, blir spännande att se om lill-pojken har vuxit nåt, haha :) Ingen åldersnoja här inte...

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar