Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 7 december 2011

Packat, fint vardagsrum och längtar folk verkligen efter snö??

Idag har jag i alla fall varit lite effektiv! Har plockat i vardagsrummet så det mesta från hyllor och sånt är nerpackat. Kommer bli årets träningspass att flytta kartongerna sen, men men, jag är aspergare, jag tänker inte på vikten, jag ser kanten! :) Förhoppningsvis ska det gå bra. Sen är Hedwig så gullig att hon hjälper till också. Fast på sitt eget vis, jag plockar ner, hon plockar upp. Hittar prylar runt om i lägenheten; "Hmm, packade inte jag ner den här nyss..??". Jag riktigt känner hur katt-fan pekar finger bakom ryggen. Men än har jag inte hört något om nån flytt. Får väl ställa in mig på 1/1, inte mer med det! Sparar ju några tusen i alla fall!

Lovade ju en bild från vårt glamorösa vardagsrum och här kommer den:
"Äntligen hemma", "Extreme Home makeover", "Simon & Thomas" och allt vad ni heter - släng er i väggen, här har vi inredning på hög nivå!! När man ser det såhär kan man fundera på varför vi ens flyttade in från första början. Men hade väl brått bort från en alldeles för stor lägenhet, en pissig hyresvärd och pissiga grannar. Men utan soffor eller så så ser det lite tomt ut och jag börjar få skavsår i baken av att sitta i den där inte alltför komfortabla stolen. I solen på en strand funkar det, men så här....njaa....

Men där sitter jag i alla fall och lyssnar på julmusik och gör mest ingenting. Fick för mig att spana lite på eBay igen, i natt när jag för omväxlings skull inte kunde sova så kom jag på att jag vill sy gardiner till nya lägenheten, istället för att köpa. Kan ju vara trevligt att ge sig på något man är tämligen säker på att man klarar av för en gångs skull. Så jag gick på tyg-jakt. Inte det lättaste när jag inte har en aning om hur breda fönstren är eller ens minns vart det fanns fönster. Men tänkte som badrummet, borde inte vara så svårt. Nåt små-barnsligt. Grodor är ju coola så jag sökte på "fabric frog" på eBay. 843 träffar lite lätt sådär då... Blir nog ett äventyr den dagen jag ska kolla på allvar! :)

Jaa det var väl dagen. Sitter mest och väntar på att Fredrik ska komma hem. Fick avi om ett paket att hämta ut nere i stan, har inte orkat det idag. Kanske imorrn. Behöver mer medicin också. De var lite snåla med Mirtazapin'en, får inte så många i taget. Sicken snålhet! Tror de att jag - JAG - skulle få för mig att ta mer än rekommenderad dos?? Vilket trams... Men det kanske blir en liten runda på stan i alla fall då. Tror det var kvälls-öppet där nere också. Är några dagar sen jag var ute igen nu. Man får verkligen lappsjuka. Och på stan får jag torgskräck. Det blir aldrig riktigt bra!

Och vad perfekt vädret är då! Det snöar på kvällarna och nätterna, så alla som tjatar om snö får den då och blir så glada, sen på dagen kommer solen och smälter bort all skit så vi normala slipper snön! :) Har folk redan förträngt de senaste årens snökaos?? Jag påminner mer än gärna:
Motala 23/11 2010
Rv 34 mellan Motala och Linköping 28/11 2010
Finns det folk som helt seriöst och på allvar längtar tillbaka till det där?? Jaja...
Vad folk svor över snön...!! "Men SÅ mycket behöver det inte vara!". Nähe, då var inte det bra heller, vad snopet... Nån vecka före jul till nån vecka efter nyår kan det få ligga snö, men sen räcker det!

Visst ja, försökte lura med syrran till nån skidbacke förra året men hon ville inte riskera att bryta nåt ben en vecka innan hon skulle åka till Asien och vara borta i tre månader, jädra trams igen då!! :) Får se om hon är mer villig denna vinter. Har inte åkt skidor sen jag gick i femman (och det är VISST längesen jag gick i mellanstadiet!! ;)), vore ju lite fränt att se om jag kommer ihåg hur man gör för att ta sig ner (även om jag vill minnas i alla fall knappliften som jäkligt förrädisk!!) och samtidigt helst att undvika att komma hem i smådelar!

Åter in i julmusikens värld... Slutpartiet i "Mer jul" skulle kunna orsaka epilepsianfall, jädrar vad precis allt låter samtidigt!!

Odjuren blev sådär glada i morse när man drog bort undan täcket och gick upp...

1 kommentar:

  1. Jag gillar brassestolen, ska du ha den i ditt nya vardagsrum med? ;) jag är med dig vad gäller snön, inte en sån vinter till tack!

    SvaraRadera