Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 11 december 2011

Snart kryssning och längtar efter köttbullar

Uppe tidigt för att vara söndag. Men är det kryssning så är det! Är duschad och packad  och väntar egentligen bara på att klockan ska bli 10 så jag kan knalla ner till busscentralen. Sista resan med så kort avstånd ner dit, det kommer jag verkligen sakna! Men förhoppningsvis finns det fördelar på andra stället också! Kom på att jag fasen inte ens vet adressen... Gatan vet jag, sen blir det svårare. Postnumret har jag ingen aning om. Men det ger väl med sig när "flyttkorten" ska skickas! Det är ju när det gäller sånt som det vore lite skönt att ha ett datum så man kan fixa lite! Visst, jag kan ju flytta officiellt och ornda hemförsäkring och grejer från 1/1, då är ju lägenheten min enligt kontrakt, men OM jag nu skulle få komma in tidigare så vill jag ju vara där sen, inte behöva åka hit och hämta tidning, post och sånt. I och för sig så blir det väl en hel del tid här ändå, det ska ju städas ur. Tjoho vad jag ser fram emot det....inte. Alltid lite nervöst, lägenheten var rätt sunkig när vi flyttade in, men det var inget vi direkt tänkte på då, ville ju bara in. Ska de nu börja gnälla på oss för det som fanns när vi flyttade in..?? Här har i alla fall inte Sune legat och svettat ner en halv vägg :) Men räkningar för omtapetseringar och sånt är inte direkt vad vi behöver nu och definitivt inte när vi inte ens orsakat det själva!

Igår kväll blev jag klar med julklapparna för ungefär fjärde gången. Effektivt va! :) Eller näe, klar blir jag nog i tax free idag, finns en liten sak som ska inhandlas. Och det är till någon som absolut inte läser här så ni behöver inte fundera på "vilken sort" det blir den här gången! :) Sen får julen gärna komma, jag vill äta köttbullar!! Och inga jädra microvärmda Mamma Scan, vill ha riktiga köttbullar! Kanske t.o.m vågar mig på att göra egna nån gång. Fredrik och jag har gjort det ett par gånger, med väldigt blandat resultat :) Och julen får även gärna komma så att den är över nån gång. Det blir så väldigt hysteriskt. I år har jag ju ändå sluppit undan det värsta då jag inte jobbat eller så, men ändå, räcker att slå på tv'n så kommer alltid nåt "Ho ho ho, Merry Christmas!!".

Kolla över packningen en sista gång då. Har stora väskan den här gången, inte riktigt van vid det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar