Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 10 december 2011

Planerad flytt inställd och kryssning imorrn

Litet uppehåll igen. Bedrövligt när det känns som man haft ett "uppehåll" när man inte bloggat på en dag... Men men, ska det vara så ska det!

Händer inte störande mycket. Har varit inställd på flytt den här helgen i ca tre månader och så blev det inte så, då rörs det ihop i Sandras lilla skalle. Vet inte alls när det blir flytt nu, hade ju tänkt få allt fixat när jag ändå är sjukskriven och så. Det är jag ju i och för sig i en månad till, men som sagt, jag var inställd på att det skulle bli nu.

Imorrn blir det litet andningshål i alla fall, Eva och jag ska åka med "Cinderella"! Blir gött att komma iväg, dricka drinkar, prata skit, ladda upp barskåpet inför jul, lyssna på Casanovas etc. Slippa alla kartonger en stund. Fredrik lagade god mat här ikväll, men stämningen och känslan förtogs ju lite när man fick sitta i en brassestol och ha en packad flyttlåda som bord. Börjar tröttna på det här nu.

Jaa, roligare än så blir det inte ikväll! Upp tidigt imorrn, båten går ju en timme tidigare från Stockholm nu, vilket gör att hela schemat flyttas fram en timme. Så det blir buss härifrån kl 10.05 imorrn.

1 kommentar: