Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 30 december 2011

Förbesiktning av lägenheten, adressändrat, gjort efterrätt och SNÄLLA, bara smällare runt 12-slaget, okej??

Även om det inte känns som jag gjort speciellt mycket idag så har jag ändå varit ganska effektiv!

Det började ju med besiktningsmannen vid 10. Det var ju ren tur att han fick syn på våra katter så han hade nåt att skylla allt på sen! Gubbjäveln började direkt att imponera genom att säga "Nämen har du TAPPAT PÄLSEN??" till Hedwig. Jupp, på samma ställe som du tappade ditt förstånd ditt jävla as, så vi lär båda få leta länge.... ungefär.
Han hittade några rivmärken på tapeten i köket, och visst, fine... Sen började han ifrågasätta om de "verkligen gör det de ska bara i lådan??"... Varför vet jag inte, om han tyckte sig se fläckar i golvet eller nåt, det framkom aldrig. Till och med Fredrik röt ifrån då att "De är faktiskt rumsrena!!". Men men, man kan ju inte bevisa nåt så vi har säkerligen en saftig räkning att vänta, nu när ingen kan bevisa nåt så passar väl de - liksom Rövgrens - på att renovera hela lägenheten på vår bekostnad. Men de kan ju få leta efter pengar i mitt örngott då om de känner för det, jag har inga pengar, och speciellt inte till påhittade räkningar.

Hur som helst... Sur som aset så återvände jag till täckets varma vrå igen och innan jag lyckades somna så var katterna verkligen till salu ett tag, jag pallar inte att det ska bli tjafs, tjafs, tjafs VARENDA GÅNG, och att de ska "vandalisera" en tredje lägenhet!! Jag hade tre katter och en valp i min lägenhet hos Platen och det var inga problem alls, detta jävla ifrånskyllande och käbbel tar kål på mig!! Den som bodde här innan oss hade lämnat kvar spikar och krokar överallt i väggarna "för att vara snäll" enligt hyresvärden, det blev ju skitsnyggt i tapeten när sen VI drog ur spikarna för vi inte ville ha såna stickandes rakt ut. Men helt plötsligt är det vårt problem. Eller våra katters...
Jag somnade och vaknade på lite bättre humör. Rafsade ihop täcke och kuddar och gick ner och slängde dem i tvättmaskinen. Sen skruvade vi isär sängen så nu är i alla fall det klart. Har bara tv-hyllan kvar som ska skruvas isär, får ta det imorrn.

Och sen har jag betalat räkningar. Fick svart på vitt att jag får sjukpenningen på måndag. Så jag la in räkningarna och pengarna räckte!! Hoppas bara inte att nån surar till över att jag är ett par dagar sen... Men nu får jag förhoppningsvis nyckeln på måndag och kan flytta som planerat!
Det blev t.o.m lite över så jag kunde adressändra och beställa eftersändning, så nu har jag ny adress fr.o.m 2/1-12. Overkligt...

Sen gjorde jag i ordning efterrätten till imorrn. Ett tag tänkte jag skita i allt vad nyår heter men bara jag blev på bättre humör så... Så jag stod och rörde till "Dooley's-pannacotta". Intressant att hålla på att balta med gelatinblad och sånt, en ny erfarenhet! :) Sen får väl jag sitta på muggen och äta, det var ungefär en halv liter grädde i härligheten... Men det luktade gott om 'et i alla fall! :)

På tal om lukta gott så har Sune varit bättre i magen idag, inte spytt en enda gång! Så han fick förhoppningsvis bara nån släng av kräksjukan.

Ska strax ner och hämta mitt täcke i torkrummet. Får väl se om det går att använda i natt.

Slutligen vill jag och mina vänner ber er alla om en tjänst:

Jag gillar fyrverkerier. Vad vore nyåret utan fyrverkerier liksom?? Men en kvart före och en kvart efter tolvslaget räcker gott och väl. Det finns djur som nästan går åt av rädsla, bl.a. min Elliot, men under den halvtimmen får man faktiskt hitta på nåt. Spela stereo, bädda in sig, vet även nån som gav sig ut och åkte bil med hunden. Hela världen kan ju inte gärna stanna för att JAG har en rädd hund... (*höhöhö*) Men detta jävla smällande två veckor före och två veckor efter nyår!! Och i regel enbart smällande också, inga fyrverkerier!! Finns det NÅN som tycker sånt är kul, mer än fula snorungar som enligt lag inte ens får skjuta?? Så går man ut med varningar, "Akta er för smällare, de är farliga!!" bla bla bla. Är huvudet dumt så får kroppen lida, anser jag. Rör inte mig ett dugg i ryggen om nån skjuter av sig en näve eller nåt, skyll er själva jävla klantarslen, ingen har bett er skjuta smällare den 29/12!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar