Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 4 december 2011

Oskar har vuxit om Elliot, sofforna ska till tippen och release-party på Hugos!

Kan ju skriva lite "vardags-inlägg" också. Inte för att det som sagt händer så jättemycket, men ändå! Går här bland mina kartonger och får inte störande mycket gjort. Väntar fortfarande på att få veta när jag får tillgång till lägenheten, tisdag är det ju faktiskt sagt... Och på lördag är det meningen att släpet ska gå. FAN för folk som "ska" höra av sig!!! *morr*

I fredags var vi hos mor och far. Och det var ju bara en tidsfråga men lite drygt 5 månader gammal så har "lill"-jycken vuxit om "stor"-jycken och tillika sin far. Tog några bilder men Oskar är något mer fotogeniq är vad Elliot är...
Något lik far sin....!
Elliot till vänster, Oskar till höger

Igår var en ganska seg dag. Går med lite såna sjuk-känslor igen. Ont i kroppen, ont i magen, frusen, "tung" i kroppen liksom. Utan att nåt bryter ut givetvis, och det är väl kanske tur det. Har sagt det förr, kommer inte bli människa igen förrän jag är på plats i nya lägenheten och denna är städad och klar. Imorrn blir jag äntligen av med sofforna i alla fall! Och jag har lagt ner att försöka få dem sålda, jag får hjälp med att köra dem till tippen istället. Ett tag tänkte jag testa att dra ner priset i annonsen riktigt radikalt, men rent ut sagt och ärligt talat, jag vågar inte. Vet av erfarenhet vad för människor som kommer dyka upp. Inga fördomar utan ren fakta. Och det är inte "skambud" jag är rädd för, det finns liksom inte nu, hämta skiten så är jag nöjd, men att ha med sig halva släkten, härja, tjafsa, ha väldigt selektiva svenskkunskaper, försöka köpa delar av bohaget som inte är till salu osv osv. Tack men nej tack, säger Sandra som går här ensam hela dagarna, då blir det tippen istället! Ser fram emot att gosa ner mig i nya soffan nu, återstår bara att se när den kommer!

Hur som helst, tillbaka till igår! Vi käkade pizza och sen kom Gustav upp. Kollade på "Så mycket bättre", jag kände igen EN av Laleh's låtar. Det är till att vara stor inom musik-Sverige det... Riktiga kult-artister känner man ju igen oavsett om man gillar dem eller inte. Ett väldigt segt program igår, tur man hade lite vin som livade upp.
Sen gick vi ner till stan och Hugos. Mats Lideborg hade release-fest för sin skiva. Inte sån där glammig fest med VIP-inbjudan, röda mattan, mingel med kändisar och flödande Martini med oliver och sånt, men dock en release-fest :) Första timmen var det bara musik från skivan och jag kan tänka mig att den är riktigt bra!! Mats kör en musikstil som jag gillar väldigt mycket! Lite engelsk Lars Winnerbäck eller hur man ska säga fast med lite mer icke-skruvade texter som är hämtade direkt från verkligheten. Skulle såklart köpt skivan men fick lite bråttom hem när stället stängde, "någon" var ganska så överförfriskad och fick för sig att gå på efterfest med hotfulla bosnier och sånt bright. Och det var inte jag... Tur att planerna ändrades i alla fall. Men förhoppningsvis går det att köpa skiva vid ett senare tillfälle :) Allt som allt så var det en rätt trevlig kväll!

Och idag är det lugnt, "någon" är skit-bakis och jag sitter och tittar på vinter-sport. Funderar på att gå ner och handla cola, det känns välbehövligt!

Ha en bra andra advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar