Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 7 november 2010

Allhelgona

Det blev mycket riktigt en "lugn" kväll igår. Åt lövbiff och klyftpotatis (Fredrik kan han...! ♥), kollade på tv. Måste säga att "Så mycket bättre" är bland det bättre som gjorts på senare tid! Ett varmt program, inte en massa tjafs och intriger som det lätt blir när man samlar människor på samma ställe. Och det verkar inte ens som att det var nåt sånt bakom kulisserna. Pressen försöker måla upp rubriker om att den och den har "rasat" men då visar det sig att personerna i fråga snarare har rasat mot falska rykten som kommit i media... Fast jag tyckte Lill-Babs såg strokedrabbad ut igår, ena ansiktshalvan bara hängde ju. Hon hade väl åkt i golvet nån av de första dagarna och fått åka ambulans och vad det var...? Annars kanske en spruta botox för mycket när man ska vara fin i tv, vad vet jag... :) Såg knepigt ut i alla fall.

Framåt natten så knallade vi upp till körrgårn. Himmel vad mycket ljus det var!! Tog lite bilder:
Minneslunden, där morfar ligger.
Blommor i Minneslunden. 


Farmor och farfar på översta bilden.
Undra vad det var för konstiga figurer som kom med på nedre bilden...
:)
Ännu en konstig figur... :)
Har skaffat "licens" på ett bildredigerar-program, har ju bara kört gratis-versionen innan, men tänkte att jag kan ju testa en månad, kostade 34:-, tror jag... Och det är riktigt kul att sitta och fnula med! Inte för att det brukar fattas bilder här, men nu blir det förhoppningsvis ännu mer...! :)

Undra vad man ska göra av den här dagen då... Hörde nåt om frukost på stan, men nu går ugnen i köket istället :) Vi får väl se! Fint väder är det ju i alla fall, det är NÄSTAN så det ser skönt ut ute...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar