Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 9 november 2010

Blööö-dag.....igen

Vet inte om denna dag är så mycket bättre. Trött och sur, less på det mesta, ett ständigt "sug" i huvudet. Ont i kroppen. Ont i magen. Dessutom snöar det. Och jag ska strax ut i det och bege mig till Linköping. Dåligt med bensin i bilen. Fortsätta packa ner Halloween-grejer. Trött på filmjölk till mat. Tur jag har världens bästa kollegor i alla fall!!

Får hoppas att spinningen ikväll kan hjälpa till att driva ut "demonerna" ur skallen. Kanske ska skämma bort mig själv med en sväng i solariet efteråt?

Imorrn ska jag i alla fall till Joakim, bra det. Hur mycket vi nu hinner beta av på en timme, finns ju en del att gå igenom. Och jag vet inte ens vart jag ska börja. Om man skulle ta och sjukanmäla sig från hela världen ett tag och bara krypa ner under täcket... Gå i ide kanske??

Nästa vecka är det kryssning. DET hoppas jag blir kul i alla fall! Har ju faktiskt mycket att se fram emot men....näe. Just nu lockar fosterställning längst ner under täcket mest.

Ut och skotta fram bilen och åka iväg. Köra försiktigt? Tjaa, det gör jag alltid, är rädd om bilen... Men NI därute ska köra försiktigt! (Och definitivt "ni" som ska ut och åka en jädra bit i helgen! Så du fick/kunde ta det jobbet, fasen vad kul för dig!! *kram*)

Over and out...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar