Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 12 november 2010

Hinner inte med, jul-stämning?, magen snart återställd och tvättbräda till sommaren??

Fredag igen... Jag vet att tiden brukar gå förskräckligt fort, men detta är då något makalöst!! Antar att mina arbetstider har sin del i det hela. Jobba två dagar, ledig en, jobba två och sen kommer helgen som alltid går vansinnigt fort. Man hinner liksom aldrig få den här måndag-tisdags-uppförsbacken, för man vet "ETT pass kvar, sen är jag ledig!!". Och likadant inför helgen. Fast man hinner ju inte med... Jag brukar ju nästan vara klar med mina julklappar vid den här tiden, har knappt ens börjat tänka på det ännu... Gjorde bort mig lite på jobbet när en dam kom och ville ha förslag till presenter i paket-kalender (kalendrar, rättare sagt. Hon hade sex barnbarn som alla skulle få varsin. Vaddå för mycket fritid....). "Förra året vet jag att vi hade en påse med lite blandade smågrejer i, men du är nog lite tidigt ute!", sa jag. "Tidigt ute, är väl inte så tidigt ändå, två veckor kvar till december", fick jag till svar.... Oh shit...! Fast jag är inte ensam om att inte riktigt hänga med i svängarna, och tur är väl det!
Ta bara hur kort tid det är kvar till allt vi ska göra och hinna med nu de närmaste veckorna. 4 dagar kvar till kryssning, 8 dagar kvar till Robert Gustafsson på Rondo, 12 dagar kvar till "Så ska det låta"-inspelningen och simulator-flyget... Och sen ska man försöka ta en stor-röjning här hemma och få upp stakar och bröte. Tyvärr blir det väl sådär jul-stämning med två katter som ska på allt.Nåt år hade vi ljus-nät i ett fönster, så mysigt så! Men nu ser jag ju redan Hedwig högst upp i det... Och en gran skulle jag vilja ha (alltså en som är högre än 50 cm...), men fasen... Törs man det??

Nu har i alla fall magen börjat återvända till livet igen. Skönt det, vette fasen vad som hände där! Nu beter den sig mer "som vanligt" igen och nästa vecka räknar jag med att vara "återställd". Fatta hur skönt det var att ha lite vanlig kolsyre-magknip igår kväll...!

Igår var jag hos Marie och fikade efter jobbet. Trevligt som vanligt! Även om det sätter igång rätt mycket tankar och så, fast egentligen är väl det bara nyttigt. Är ju rätt bra på att "stänga av och stänga in" annars, och då kommer utbrotten när man minst anar istället. (Och förresten, TACK Marie, nu behöver jag inte oroa mig för att frysa! ;) ).

Nu blir det till att stänga ner här och rulla in till Linköping. Hoppas folk är fredags-glada! Och imorrn är det spinning igen. Har saknat träningen! Men inte riktigt vågat, vill inte tänka på hur det kunnat bli om man, utöver det kaoset som var i magen, dessutom ökat pulsen och blodcirkulationen en aning... Men nu är det på't igen!! Sen får jag kolla efter bra pass nästa vecka, är ju varken hemma tisdag eller lördag så det får bli några andra dagar! Så man inte degar ihop totalt :) Blir inspirerad av Magnus Uggla som skrålar i min bil för tillfället nu: "Sätt ett mål och ropa sen, JAG SKA HA TVÄTTBRÄDA TILL SOMMAREN!!" :). (Men som alla vet så är  ju karln den som gett realismen ett ansikte så givetvis kommer det fram där mot slutet att trots alla mål, tankar och löften så står man ändå där varje sommar med sitt "vanliga" midjemått och tänker "Nästa sommar... NÄSTA sommar, DÅ...!!" :D

1 kommentar:

  1. Tack själv för trevligt sällskap!! Skönt att kunna ventilera lite. Trevligt att du gillar dem:)
    Kram kram

    SvaraRadera