Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 18 november 2010

Hemma igen, kallt och ishockey

Fast mark under fötterna igen. Eller fast mark, jag är inte på nån båt längre i alla fall :) Annars är väl marken skakigare än på länge.
Som vanligt en helt okej kryssning! Öl, taxfree, "Skärgårdsvisor med Per Nyberg", dansband, trubadur, Östen Eriksson, hela kittet! :) Fast helt okej har jag inte varit i kropp och själ. Har mest gått och dragit upp axlarna mot öronen och oroat mig inför framtiden. Och frusit nåt förjävligt. Överallt och ända in i märgen. Blir fasen att ha med underställ och vinterjacka nästa gång jag åker för fy fasen. Tur att täckena är varma i de där hytterna, rätt fint att krypa ner och bara vara. Och som det är nu så är jag fullt benägen att hålla med Östen Eriksson (eller från början var det väl Ronny Erikssons påhitt) "Jag vaknade på morgonen, slog upp ögonen och så var den dagen förstörd!". För det är ungefär så det känns.

Hade fått brev från Försäkringskassan när jag kom hem. Har fasen inte vågat öppna det än. Ett avslag skulle ju inte direkt göra det roligare att vara med. Hade fått från Arbetsförmedlingen också. Men även det är tills vidare oöppnat, orkade inte riktigt med några som helst myndigheter igår.
Däremot hade jag fått brev från Motala tidning som jag var tvungen att kolla vad det var. Och det var betydligt roligare!

Så på tisdag blir det att se på ishockey! Perfekt uppladdning inför onsdagens tv- och flygplans-äventyr. Undra om det är kallt i Cloetta center...

Och på tal om kyla, dags att packa på sig mössa och vantar och dra iväg till Linköping. Skönt att det är torsdag, då är det snart helg! Just nu vill jag helst bara lägga mig och fortsätta sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar