Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 22 november 2010

Sitter och jäser och kollar på "Böda camping". Det är lite som en trafikolycka; man vill egentligen inte titta men ändå måste man. Man retar sig på precis ALLT, från foppa-helvetes-jävla-tofflan till campingens egna små grupperingar som mest liknar sekter, men ändå måste man kolla. Kan det vara suget efter sommar som gör det...?
Mätt i magen är jag också, Fredrik har gjort soppa. Och Skogaholm med ost :) I dessa dagar tjatas det ju en del om vad som är "svenskt" när "man" anser att alla som knallar över riksgränsen inte automatiskt är "svenskar" och har rätt att utnyttja systemet som de vill. Och fuck midsommarafton, kräftskivor, dalahästar och allt vad det heter, det finns ju SKOGAHOLMS-LIMPA :)


Sen har jag tränat spinning. Och jädrar vilket bra pass det var idag!! Det blir sån stämning när alla går in för det till 120% (och med lite dansband i stereon :) ). Fick lite flashbacks från Gran Canaria och när det regnade så förbaskat när vi var i San Agustin. I början var det obehagligt att bli blöt, sen struntade man i det fullständigt, det var bara att gilla läget och tillslut hade man nog kommit torrare undan om man slängt sig i havet och simmat "hem". Lite så känns det på spinningen. I början använder man handduken flitigt, men mot slutet får svetten rinna bäst den vill, oavsett hur och vad man gör så blir man genomsur ändå. Sen är det bara att torka golvet. Det kallar jag ett bra spinning-pass! :)
Sen måste jag säga att jag nog är matchandets mästare när det gäller träningskläder! Eller vad tycks:
Usch så det kan bli! Packar ju bara ner en ren t-shirt och ett par rena shorts och sen märker jag på plats hur jävligt det ser ut, men vad ska man göra åt det då...?? Gröna shorts och turkos t-shirt, underbart... (Och för att låta som en bakvänd Blocket-annons - eventuella fläckar är INTE från kameran utan från spinningpasset :) ). Men spela roll, som sagt så svettas man ändå så det går att vrida ur kläderna sen. Men blev rätt full i skratt åt mig själv idag. Och dessutom hade jag missat att packa ner trosor och strumpor att ta på efter duschen så det fick gå ändå! Det var ju bara att hoppa i byxorna och INTE tänka på JAS 39-an eller nåt liknande :) Och frysa om fötterna är jag ju ganska van vid, även om det är grymt obehagligt. Tur att det inte är så långt hem. Extremt intressant info vaa... :)

Nu återstår det inte mycket mer än att kolla lite mer på tv, "Time out" och antagligen lite "Navy CIS" om jag håller mig vaken tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar