Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 6 november 2010

Lördags-träning, "söta" barn???, seg på jobbet och Robban 4 år

Har börjat lördagmorgonen på samma sätt som de senaste veckorna; spinning och styrketräning. Även lite löpning. Känns bra att veta att man kan ha den disciplinen på sig själv att man går upp kl 9 en lördag för att åka och svettas floder :) Förhoppningsvis ger det nåt i långa loppet...

Kom hem och läste igenom lite dagstidningar som jag missat de senaste dagarna. I högen låg även "Östgötatidningen". Och det är tur att den är gratis för JÄVLAR vad intressant den är...!!
Jag menar hur har man överlevt utan denna information..??
Sen var det en sak som slog mig (har i och för sig tänkt på det länge men nu ska jag skriva om det) när jag kollade runt lite på nätet: T.ex. på Facebook, folk får barn och lägger ut bilder (såklart) men sen följer 20 kommentarer som: "GRATTIS!!!!" (självklart!!), men sen... "Meeeen så sööööt!!!!", "Det var det sötaste jag sett!!!!" osv osv. Hur fasen ser man sånt?? Det som möjligtvis kan skilja två spädbarn åt är väl om den ena har hår och den andra inte, men sen?? Skulle den här som påstår att "Det var det sötaste jag sett!!!!" kunna peka ut just DEN HÄR bebisen bland säg 5 andra, tack vara dess otroligt söta utseende?? Och för att inte tala om de här som visar bilder på en unge som knappt "torkat"... Söt..?? Och folk brukar säga att mina katter ser ut som aliens...! Eller kan det hända att det bara är ännu en artighetsfras som "normalt" folk säger...? Något man "ska" säga? :) Om jag nån gång själv skulle få en unge, som självklart kommer vara världens absolut sötaste från minut ett :), jädrar vad jag ska vara jobbig och ifrågasättande när folk vill gratulera...! :D

Och även när de blir lite äldre, och alla är så VANSINNIGT söta... I helvete heller... Har jag sett fem riktigt söta barn under min livstid så blir jag förvånad. Två vet jag i alla fall med säkerhet att jag reagerat på att de verkligen är söta. Några stycken riktigt tragiskt fula, men den stora stora majoriteten ser väldigt alldagliga ut, varken det ena eller det andra.
Via jobbet ser jag ju ett antal barn varje dag. Och visst, det är säkert såklart läskigt när ett barn kommer bort, men jag blir lika full i skratt varje gång: "Har du sett min pojke gå förbi här, ljushårig, tre år gammal, klädd i jeans, höll en bil i handen??". Ehh... Du letade efter EN pojke, sa du....? Undra vilken av de 20 ljushåriga "halvstora barn" med bil i handen som jag sett senaste halvtimmen som det kan vara då... Fasar rätt ordentligt inför den dagen då man ska hålla koll på sin unge på en badstrand. En meter lång, ljushårig (troligtvis). Tror jag ska sätta fast en sån röd flagga som man har på cyklar i badbyxorna på min...

Nog om det...
Igår var jag galet trött hela dagen. Var SÅ skönt när klockan blev 15.30 och jag fick gå hem. Har aldrig tyckt att det varit jobbigt att åka de fem milen hem, men igår blev det till att dra på kalluft och vräka på stereon... Hem kom jag i alla fall, nerkyld och (ännu mer) döv :)

På eftermiddagen åkte vi ner till mor och far och åt pizza. Syster var hemma en sväng från Oschlo också. Sen fyller Robban 4 år idag, men det blev som sagt pizza/kebab istället för tårta denna gång :)
En 4 år gammal bebis :)

Åkte hem ganska skapligt och kröp ner i sängen. Men kunde inte sova. Dels gick "Vertical limit" på tv och den tycker jag är jättebra, äventyrs-kåt som jag är och sen var det en sån kväll då det bara inte gick att komma ner i varv. Men frampå småtimmarna somnade jag i alla fall till slut.

Idag blir det nog lugnt. Ett glas vin framför tv'n, gissar jag. Kanske en sväng till körgårn framåt kvällen när det blivit mörkt. Se till så att alla som ska ligga där ligger kvar :)


Fredrik lekte med mobilkameran igår och denna bild blev lite skojig:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar