Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 10 november 2010

Jobbig natt, bättre dag

Blev ju lite piggare på kvällen igår. Men när jag lagt mig...Satan i gatan vad ont i magen jag fick!! Var nästan så jag började fundera på om det var nåt ordentligt fel. Njursten eller nåt för jädrar... Kunde inte göra av mig själv nånstans, hur jag än låg så sprängde det i magen. Och det gjorde ont i hela magen, inte bara i nedre delen. Blev rätt skraj, kan jag säga... Till slut fick jag gå emot mina principer och ramla ut i köket och leta på nåt piller-aktigt. Blev ett par Panodil. Minns att jag inte tyckte att det hjälpte, men jag somnade i alla fall. Däckade antagligen... Vaknade i morse och magen kändes mest mörbultad. SKÖNT!
Idag har det varit mer "vanligt" magont, dock med kramper ibland som näst intill vikt mig på mitten. Fast det har varit så att det var skönare att röra på mig än att bara vara still. Igår hade jag spytt eller svimmat om jag inte legat still. Så det har med andra ord varit bättre idag, även om jag inte vågat vara borta från toaletten alltför länge åt gången.

Började dagen med att traska ner till Harmoni i snöovädret. Stora otäcka flingor föll och det blev slaskigt på marken. Och kallt blev det om benen när "pälsen" försvann :) Gick upp till Fredrik och fick mitt intyg kopierat, gick till AF/FK och la dem på lådan. Så nu blir det intressant att de vad de beslutar... Hämtade även ut ett paket på Pressbyrån.

Sen gick jag hem och tog det lilla lugna innan jag gick till sjukhuset och Joakim. Då hade det i alla fall slutat snöa... Bra samtal idag igen. Eller bra och bra... Hade allt varit bra hade jag väl inte behövt gå dit :) Vet inte om vi direkt kom fram till nåt, är väl snarare att vi konstaterar fakta :) Blir hur som helst helt slut i både kropp, knopp och själ när jag varit där. Vi får väl se, han rekommenderar att jag ska ändra på vissa delar i mitt liv som jag inte alls tycker att jag behöver ändra på, i alla fall inte utan goda anledningar, som hittills uteblivit :)

Som jag sa så var det inget bad idag, ganska skönt. Hade väl i och för sig inte kunnat bada ändå med tanke på magen. Varmvatten är skönt, härjiga kärringar desto mer obehagligt.

Annars har det inte blivit så mycket mer idag. Har precis ätit soppa. Ska strax krypa ner i sängen, blev ju inte mycket sova natten som var. Så nu är jag trött och imorrn är det jobb igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar