Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 16 november 2010

Strax kryssning och hårt spinningpass

Vaknade tidigt men inser att jag snart börjar få bråttom. Ska hämta pappa 10.30 och sen bär det av upp till Stockholm och "Cinderella"....igen :) Fast sen ska jag bara åka EN gång till i år....vad jag vet nu :)

Och "sjukdoms-eländet" fortsätter... Var inte alltför pigg när jag kom hem från träningen igår. Lite yrslig. Ska man tippa på närings/vätskebrist? Alternativt ren och skär utmattning. Körde ju ett annat pass igår än vad jag brukar göra. Kommer in väldigt tidigt (tycker jag...) och ser fem stycken karlar i svart-neongula kläder som redan är igång och trampar för fullt. Eller för fullt var det väl inte men... MAIF-cyklister. Hade varit intressant att veta sammanlagda antalet Vätternrundor där... Vad fan hade jag gett mig in på...?? Men det var ju bara att hänga med. Det räckte med att bjuda på att vara yngst, tänkte INTE dessutom representera "dagens lata ungdom" och inte ha nån kondition. Och det var ett riktigt gött pass! Kul musik. När det var som värst så sätter Sven-Erik Magnusson igång, "Tocka ordning de e uti varda nu, de grunner ja mycke på"... Och som sista-låt drogs det på ett Flamingokvintetten-medley på drygt fem minuter med "Varför (ska man älska den man ändå aldrig får)" i spetsen. Något upptempo då förstås. Den största skillnaden på passen var nog att på de "vanliga" passen så räcker det med att torka cykeln efter avslutat pass, nu fick man även ta en bit av golvet runt omkring... Det är till att svettas det! :) Och sen passa på att även bygga lite muskler och mer kondition när man ändå är igång. Så idag är det ganska aj aj i kroppen...

Nu börjar jag få bråttom på riktigt så jag avslutar med två bilder:
Fredrik hade lånat bilen... Kommer osökt att tänka på "Jaa, antingen får du väl
skrota bilen, annars får du flytta fram sätet...!
"...
:D
Lite sommar mitt i otäcka hösten. Jag och jycken förra sommaren. Satan i gatan
vad Sandra hade rymlig kroppshydda där...!!

2 kommentarer:

  1. Dansband på spinning?!?
    Det lät coolt:-)

    SvaraRadera
  2. Jaa, det kan jag sakna lite med Kattis :) Är ju i princip bara *dunk-dunk*. Blir ju annan stämning med "löjlig" musik :)

    SvaraRadera