Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 16 december 2010

Hemma igen, anti-slå-in-paket och konsten att klä sig på vintern

Trötter trötter... Och ute snöar det. Varför inte liksom... Hoppas att vistelsen "utomlands" gav mig lite ny energi i alla fall! :) I alla fall på segt, just nu är jag mest trött. Sen är det ju som sagt en del annat bröte i skallen. Har sett till så de ska ringa från vårdcentralen 08:35 idag i alla fall. Lavinia på psyket är verkligen helt fantastisk...!! Så det blir väl kanske att åka dit idag då. Så jag vet inte riktigt hur dagen blir och det gillar jag inte... Sen har jag en fika hos Marie inplanerad också och den vill jag ju inte gärna missa!

Och sen har det visst hänt nåt med Blogger, det ser inte riktigt ut som det brukar. Nu verkar det som man får göra det mesta med html och det verkar ju lite sådär. (*När jag läser igenom inlägget så upptäcker jag att jag hade knappen "Redigera html" markerad, undra om det kan ha med saken att göra... Fan vad körd man är emellanåt...!!*)

Jaa vad skriver man mer... Snart är det jul. Måste ta paketinslagnings-rycket här hemma och det ser inte mina fingrar fram emot riktigt... Himla tur att jag/vi slipper det där på jobbet i alla fall, hade ju inte fått göra annat på dagarna. Tror jag slagit in ETT paket under tiden på Lekia, jag hade tid över och hjälpte en halvblind herre på bortåt 200 år. Jag hoppas barnbernet/barnbarnsbarnet inte också är halvblind för då blir det problem på julafton. När det handlar om paketinslagning så har jag någon form av tejp-fetisch. Vad fasen, det måste ju hålla och sluta tätt...! :)
På Wallride slog vi ju in en hel del och vilket helsike det kunde vara emellanåt...!! Och tejp gick det åt... Så näe, det är tur att vi, eller i alla fall jag, inte håller på med det där mer än nödvändigt! :) Sen behöver det ju inte bli bättre för att de gör det på plats. Fredrik och jag var på Ikano förra året och han hade köpt en bok som de slagit in. Sen när vi skulle in (IN!!) i nästa butik så pep larmbågen... Bokhandeln hade missat att ta bort larmet på skiten, det var ju rutinerat. Får dock försvara att jag om nån går i god för att butiksanställda ofta är lite tankspridda och framför allt mitt i julhandeln :) Själv tror jag inte att jag gjort någon sån ordentlig tabbe (ännu) men jag har ju varit nära att sälja tomma dvd-fodral och onumrerade presentkort (som då inte går in i systemet utan en massa bök när de ska användas) men som tur är så har hjärnan tillslut funkat även om den varit lite seg :)

Dags att ge sig ut i snön då. Jag har lite vinterkläder-fobi, tycker det är tjockt och tungt, jobbigt att röra sig, får nästan cellskräck ju. Samtidigt som jag hatar att frysa. Vet en bandy-säsong för många år sen och jag hade nån fix idé att gå i nån slags stickad tröja och några hoodar under hela vintern och morsan tjatade alltid om att man måste ha jacka för annars blir man sjuk. Vintern efter så hade jag ordentlig jacka och jädrar vad sjuk jag blev...!! Dyngförkyld och feber (och det är inte ofta..!), hostade så jag/vi trodde att ett revben gick åt skogen och fasen vet om det inte var den gången de även hittade en början till lunginflammation i kroppen. Näe så länge man har mössa, vantar och varmt på fötterna så klarar man sig! :) Mössan åker på ungefär samtidigt som strumporna på mornarna :)


Ha det så skoj i snön, det tänker INTE jag ha..!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar