Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 13 december 2010

Lite blondare, inbyggd väckarklocka, spinning och lucia-minnen

Roade mig med att färga håret ikväll. Eller i alla fall lite :) Det sägs ju att blondiner har roligare och är dummare än random annan hårfärg så om man bara lägger i LITE idiot-blont så kanske jag bara har LITE roligare och blir LITE dummare än majoriteten..?? :) Låter väl ganska bra??

Sen måste man ha lite tur ibland... Vaknade i morse, låg och drog mig, väntade på att klockan skulle ringa. Men klockan ringde aldrig. Började bli rastlös så jag tittade på klockan (först DÅ tittade jag på klockan...!!) och den var 07.26. Kl 07 skulle den ringt, och även 07.15, 08 åker jag till Linköping. Fick fundera lite först om jag såg rätt, kan ju blanda ihop siffror och sånt rätt bra när jag är yrvaken, men konstaterade att jag såg rätt. Hade ju tänkt titta på Lucia-morgon på tv, så det blev bara en jätte-kortis. Men vilken tur, kunde ju försovit mig duktigt där...!

Ännu en riktigt fin dag, om än satlöst kallt. Man skulle vara i norr nånstans, vara ordentligt klädd och åka skoter eller nåt. Har aldrig gjort det men det är nästan så det ser lite kul ut! Eller ännu hellre hundspann. En tjej som jag gick hundmassage-kursen med har verksamhet i Höstsätern, de har drygt 30 husky som de ordnar utflykter med. Vore väl fan om man inte NÅN GÅNG i livet kan dra sig iväg dit och hälsa på :) Länken till Erica och Peter finns här om nån mer vill besöka dem och gosa vovve :)

Annars har jag jobbat, kors vaa... Inte mycket mer att säga om det, jag trivs som vanligt :) Och allt närmare jul kommer vi...

Sedan var det träning. Spinning-instruktören som vi brukar ha på måndagar var sjuk så en annan fick hoppa in. I början tänkte jag att "Vad är det här för pensionärs-göra??", men det fick jag ju snart äta upp... Det utvecklades till ett riktigt hårt pass, men fullt överkomligt! Så nu kan jag lägga bl.a. "En blick, en dans, en kyss" (Scotts), "Jajamen" (Rolandz) och "Dover-Calais" (Freestyle) till intressanta spinning-låtar :) Så det var kul!

Hem och äta soppa, glo lite på tv och sen sätta igång med hår-färgandet. Och nu återstår bara sova. I morrn vid den här tiden är jag nog inte riktigt nykter... :)

Och Luciadagen är det som sagt. Blev inget tåg för mig mer än de minuterna jag såg på tv, men det är mycket minnen ändå. Alla roliga lucia-tåg vi har haft i skolan genom åren. Alla som svimmade (det var hemskt kul att se! :) ), när vi små fjärdeklassare fick vara med i Zederslundsskolans gigantiska tåg, när vi gick i högstadiet på Skolgårda, var på lussevaka kvällen/natten innan och sen hälsade på på Motala verkstad vid 6 på morgonen, för att sen somna gott på en plint i gympasalen i väntan på nästa lussande kl 8. Har även en cd-skiva nånstans från det året. Det var ju alltså -99 så det var hiskerligt häftigt med en inspelad cd-skiva... Kan ju i alla fall stoltsera med att jag spelat in en skiva, haha :)
Tågen på Vätternskolan där vi backades upp av ett helt band bestående av ett antal elgitarrer, bas, trummor etc, det lät ganska intressant :) Sista året missade jag lucian på skolan får då gick jag en vecka på räddningstjänsten. Lucia var min sista dag där så då var det rökdykning i Smedsby. Mycket häftig upplevelse!! Och så fick vi larm från Vätternskolan, men det kom motbud lika snabbt. Återigen hade alla kanske 30 tärnor blåst ut sina ljus samtidigt framför rökdetektorerna... :)
För två år sen låg jag på ett vandrarhem i Göteborg och mestadels storbölade och bara ville hem när det var lucia. Gick min första hundmassage-kurs och det var sådär att vara helt ensam mitt ute i stora världen... För säkerhets skull så hade jag helgen till ära fått århundradets vagel i ögat (näe, nu ljög jag, århundradets kom ett par veckor senare när vi städade ur "Djurnära", då såg jag fasen inte ett dugg på ena ögat!) så det såg ut som jag fått en snyting ungefär. Gjorde säkert ett bra första-intryck, tur att jag gått resterande kurser i Stockholm... :)
Så det har hänt mycket intressant på Lucia! :)

Imorrn bär det av en sväng så jag är tillbaka på onsdag igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar