Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 21 december 2010

Sniglar på vägen, tur i Tornby, spinning, "Julklappskväll" och väder-widget

Idag var det kallt som satan när jag skulle åka till jobbet. Trots vantar så kände jag knappt fingrarna när jag skrapat rutorna på bilen. Men när de väl tinat så känner jag dem ordentligt... Nu börjar det bli okej på vägarna igen. Bara det inte blåser så att drivorna hamnar på vägen. Men alltid måste någon slöballe ge sig ut och ligga och puttra i 60 på 90-vägen... Visst, det är jättebra att vara försiktig, men det finns väl gränser. Är man så galet nervös så bör man nog ta bussen istället då.

Även idag gick jobb-dagen snabbt. Nu är vi i princip full styrka som jobbar. Eller jaa, full styrka och så plus mig då :) Blir lite intressant att stå på torsdag och se hur många som väntat till absolut sista minuten.

Efter jobbet kollade jag läget i övriga Tornby. Blev lite impuls-handlande av julklapp, "just when I think it's over"... :) Åkte förbi hos mor och far och ställde in den, orkar inte dra på åbäket upp och ner för trapporna här.

Sen var det spinning. Idag var vi inte störande många. Fem stycken tappra själar som ville försöka göra lite plats åt julskinkan. (Knappt så jag äter julskinka, men det lät bra... :) ). Lite segare i benen och i kroppen än igår, kanske inte är så konstigt. Har alltid bäst energi på måndagar!

Åkte hem och hittade inte min sambo nånstans. Jag visste att stan skulle ha "Julklappskväll" nån gång i dagarna nu men fick för mig att det var imorrn. Men nix, det var idag, butikerna hade öppet till 22 så han jobbade på så duktigt så. Jag tog en liten runda på stan här också, men det var ju kallt så det knappt gick att vara ute, samt att jag inte hade någon tur med mig. Skulle hämta ut paket på ett ställe som var stängt, sen skulle jag kolla på en pinal på ett annat ställe men den fanns inte. Skit.
Tycker de lyckats få till granen på Torget i år! Till höger ligger
vår mäktiga Galleria (...) och till vänster ligger Hugo. Jaa, stället
heter så... Jag föredrog när det var Mc Corner, det var tider det!
:)
Det var då när hamburgare var riktig festmat!

Knallade upp till Fredrik igen och sen gick vi och åt nachotallrik. Det var den spinningen det... Men det känns bra med lite "vanlig" mat innan all julmat nu :)
Vi gjorde lite ärenden och sen gick vi hem.
Det var dagen det...!

Måste säga att jag gillar väder-widget'en på telefonen, den beskriver
klockrent hur vädret är...!
:) Dock så visar temperaturen helt fel, det var
väl snarare -15 grader vid den här tiden *brrrrr*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar