Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 12 december 2010

Jag kom av mig när jag skulle berätta om dagen...

Lite bloggande ikväll också, innan söndag blir till måndag.
Ruschigaste dagen på jobbet hittills. Men det är, som jag skrivit tidigare, kul! Kul att träffa människor, kul att tvinga sig att vara glad och trevlig, kul att hjälpa folk att hitta rätt julklappar till sina barn/barnbarn/barnbarnsbarn (!!!), kul att munhuggas med arbetskamratera, kul att ha ett "jobb" att gå till, t.o.m kul att sitta i fikarummet och käka mikrovärmda pannkakor med skållhet äpplemos i. Kan väl sammanfatta det hela med att det är KUL :) Dock känns det sådär kul att knata upp kl 7 imorrn bitti (givetvis ha Lucia-morgon på i bakgrunden) men i och med att Fredrik börjat förgylla söndagkvällen med att spela KENT så riktigt längtar jag efter täcke, kudde och katten...

Näe, hamnade i en diskussion här med min sambo om tonarter och den måste jag vinna. Inte för det är svårt men jag måste vinna med MYCKET. Så jag skriver mer imorrn eller nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar