Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 20 december 2010

Snö, cola-hysterisk och jul-spinning

Några rader innan läggdags.
Tittade precis på vädret. Och vad sägs om lite snö....?? Hade svårt att se om det var väderprognosen eller myrornas krig på tv, såg ungefär likadant ut. En vit jul kommer vi ju säkerligen få i alla fall...! Åtminstone ute :)

Ibland kan jag sakna mina grannar som jag hade när jag bodde ensam på Storgatan. Oavsett när på dygnet och vad man ville så fanns det alltid någon som kunde ställa upp. Alltid någon som hade en Gorby's över när man kom på att man missat Mc Donald's' stängning, alltid nån som hade en extra skithus-rulle, alltid nån som hade lite tid över och bara kunde prata eller se en film. Igår kväll och i natt var ett sådant tillfälle. Cola... Jag ville ha cola, det kröp i hela kroppen! Och bara för man vet att det inte finns någon att få tag så blir ju suget ännu värre såklart! Så i morse gjorde jag något jag bara funderat på innan; jag åkte hemifrån 15 minuter tidigare, åkte åt fel håll i snöovädret och studsade in på Shell och handlade min efterlängtade cola. Andra där inne handlade kaffe, mackor, fasen vet allt, men jag skulle ha cola. Sen bar det av mot Linköping och i höjd med Ljung var flaskan tom...
Längst upp i bild är min frukost och nedanför är min lunch :)
I stort sett hela kostcirkeln representerad...!
Fick nog nån slags sockerchock för benen skakade när jag skulle in på jobbet. Fick börja dagen med att slänga skräp och hämta post så jag kunde vara lite för mig själv i alla fall. Annars så har jag haft en vanlig dag i jul-rusningen. Hörde nån radioreklam i bilen på hemvägen som gick ut på att "På Ikanohuset finns allt utom jul-stress", nåt sånt. Tjena mittbena...

Sedan var det träning. En hel vecka sen jag var på spinning senast. Idag var det jullåtar, det var lite klämkäckt :) Och det fungerade bra, kan ju hoppas att jag förbrände i alla fall ungefär en fjärdedel av morgonens frukost-kexchoklad... :) In i duschen, ut i snön och sen var jag hemma. Fredrik hade lagat middag, tur att jag har honom så jag får lite nyttig mat i mig också! :)

Nu ska jag sova, är jättetrötter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar