Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 2 december 2010

Musikalisk Centerpartiledare??, utforskar externa hårddisken, jobbat heldag och mera snö

Satt och hade ett halvt öga på tv'n, "Hellenius hörna", och funderade på vad jag ska skriva om idag. Men det hela räddades ju av Maud Olofsson, sitter och skrattar högt här nu :) "Jag tycker om att sjunga!" förklarar hon för David Hellenius, som givetvis direkt tar sats mot bollen "Näe, har du något paradnummer?", "Japp, Calle Schewen!", "Oj, får vi höra??", varpå damen tar sats; "I Roslagens famn på den blommande ö där vågorna klucka mot strand...", publiken börjar klappa i takt och så ropar Hellenius "Bra, höjning!!", "...OCH VASSARNA VAGGA OCH NYSLAGET HÖ..."... :D Haha, det var det skojigaste jag hört på länge :) (Kan hända att det finns folk som inte fattar det roliga i detta, men ni får allt känna er obildade för en kväll då... :) ).

Annars så är jag gräsänka ikväll, Fredrik är ute på landsbyggden. Får väl se när han kommer hem! Jag kopplade in externa hårddisken och kollade på gamla bilder, och det var nostalgiskt värre! :) Så nu har jag lekt lite...
 
Elliot 8 veckor "gammal" har precis flyttat hem till oss från Söderköping!
Myser med "lill-matte" :)
 
Denna hade jag faktiskt glömt bort; min favoritbild på min gammel-kisse Oliver!
Inte alltför många veckor gammal...! :)

Elliot igen. Jag får en gosig puss på en nostalgiafton i Vadstena för ett antal
år sen.

Jag och Sofia på en Ålands-kryssning. Vi är fasen riktigt lika på den bilden,
det är vi INTE annars...!
Lär nog komma fler bilder från det här arkivet vad det lider :)

Jobb idag, och det blev rätt många timmar. Vi dealade så jag skulle köra en timme längre idag så fick jag sluta en timme tidigare imorrn, men så fick jag kallelse till Arbetsförmedlingen imorrn kl 14 och måste alltså åka från Linköping ännu tidigare, så för att stilla mitt dåliga samvete så stannade jag två timmar längre än vanligt idag. Så man kan väl säga att det blev en heldag, och jag minns knappt när jag jobbade en heldag senast! :) Men nu känns det både i kroppen och huvudet... Har blivit lite mycket de senaste dagarna. Fast det är kul, men kroppen säger helt enkelt ifrån. Men än så länge mår jag bra i alla fall och det ska bli väldigt skönt med helg nu...
När jag skulle hem så var det givetvis dags för en liten snöstorm igen. Gillar man snö så var det säkert jättemysigt, riktigt stora bomullsflingor, men jag börjar tröttna på att hålla alla 8 sinnen på helspänn och göra mitt bästa för att inte hamna i diket, så för mig var det bara jobbigt. Och det är bara början av december... *SUCK* Men hem kom jag i alla fall, i höjd med Ljungsbro var snöovädret över, så det var väl mest lokalt då :) Halkigt som fan var det men hellre det än drivor på vägen. Och kallt som utavfan. I morse när jag åkte hemifrån var det -17,3 grader... Övervägde att krypa ner under täcket igen. Näe det gjorde jag faktiskt inte, men jag såg fasen inte fram emot att gå ut. Och frosten på rutorna satt stenhårt, slet bra länge med det där, var helt slut från armbågarna och ut till fingrarna sen. Nu är det bara -8,5, får fasen snart leta på shortsen igen...! Känner mig tjatig men I miss Gran Canaria...!!

Om man skulle se om man hittar nån kvällsmat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar