Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 11 december 2010

Rosa laget till SM i futsal, Varamon-borna glänser igen och kort helg

Har suttit och följt Rosa lagets kval-final till nästa års SM i futsal ("innefotboll") via liveuppdatering på bloggen. Matchen spelades ju här i Sporthallen och jag funderade på om jag skulle stanna och titta efter träningen, men det blev hemfärd istället. Men jag tror jag missade något, jädrar vilken match det verkar ha blivit!! Falcao FC (jaa, fråga mig inte, men bra på futsal är de uppenbarligen...) gick upp till 3-0, RL kom ikapp till 3-3, i förlängningens andra halvlek gör RL 4-3 och vinner! En av de många saker som är så förbaskat skoj med innefotboll (förlåt, futsal...); det går så rackarns snabbt!! Återstår 5 minuter av en fotbollsmatch utomhus så kan man ju som spelare i princip börja dra sig mot omklädningsrummet, medan det i innefotboll handlar om sekunder. En enkel tåfjutt så sitter bollen i nät. (Förstår ni att jag var suverän inomhus...?? Och därmed är väl också hemligheten bakom "Fjuttis" undanröjd, om nu någon undrat och jag inte avslöjat det tidigare). Får väl se om det inte kan bli lite spel inomhus i alla fall nästa vinter, jag håller tummar och tår :) Hur som helst så GRATTIS Rosa laget till SM-platsen!!

Så som sagt, istället för att stanna och titta på spännande fotboll efter spinningen och gymmandet så åkte jag hem och svor lite mer över snön. Var bra många gånger som däcken bara spann i all snö och JA jag har vinterdäck på...! Sen ska man hitta parkering hemma vilket är en utmaning i vanliga fall, nu har de dessutom plogat upp snövallar på lediga platser. Men lite tur måste man ha så jag fixade en parkering ganska snabbt ändå, om än ungefär halvvägs till Griftegår'n.
Hängde upp träningsgrejer och sen la jag mig och vilade en stund. Lite seg efter utekvällen igår :) Sen har jag läst tidningen. Och folket i Varamon utmärker sig IGEN. I somras fick man inte spela tennis därute för att det lät för mycket, nu ska de införa en decibel-gräns för Sjövik. Sjövik är då Motalas bästa sommar-restaurang där vi tillbringat många fina sommarkvällar med bra trubadur-underhållning genom åren. Men nu är det alltså slut med det. För fasen, man kan ju störa höginkomsttagarna medan de sitter på skithuset med gulddetaljer och torkar sig i röven med tusenlappar...
Fattar inte hur folk är skapta egentligen. De flyttar till ett hus på Dunteberget och klagar på ljuden från crossen och speedway'en. Joo för det måste ju kommit som en jävla överraskning när man valde att flytta just till Duntis, att det ligger en cross- och speedway-arena där... Man flyttar ut i Varamon och begär att Sjövik ska dämpa sin verksamhet. För fan, ska Fredrik och jag gå ner och kräva att de stänger biografen eller...?? Herregud, det mullrar ju där nerifrån ibland på kvällarna. Borde man inte ha lite mer koll på vart man flyttar?? Jag menar skulle jag flytta till Ekön eller Charlottenborg så känner jag spontant att jag inte direkt skulle "ha rätt" att klaga om min cykel blir stulen, om jag blir knivhotad en kväll eller om bilen blir repad. Känns snarare som något man får räkna in i kalkylen när man väljer stadsdel att bosätta sig i.

Blir en kort helg denna vecka, imorrn är det ju jobb igen. Man får nog räkna med att det är lite folk ute och ska handla. För att inte tala om snö på vägarna, FY FAN. Men vad gör väl det, snart lämnar jag ju det här landet för några timmar igen... :D

Nu har jag ont i magen så nu blir det till att fortsätta att göra ingenting och vänta på att Fredrik kommer hem med min nya leksak :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar