Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 9 december 2010

"Tomtenatta", mobila funderingar och snabb dag på jobbet

Hemma från "Tomtenatta" på stan. Himla spännande... Lite jippo och erbjudanden i butiker och så. Dock inga vidare bra erbjudanden... Uppträde i form av två okända lokala "förmågor" och sen Robert Wells. Men det var inget jag orkade släpa mig iväg till, jag höll mig hos Fredrik. Börjar få ordentlig spunk på mobilen och speciellt nu när den dessutom börjar få spunk på mig så jag kollar väl runt lite lätt efter nåt spännande att byta till. Så idag har jag tafsat på en liten söt lur som var betydligt snällare mot mig än vad nuvarande luren är. Och det kände väl den på sig för helt plötsligt började min kära telefon att jävlas ordentligt. Hakade upp sig, vägrade ansluta till nätet osv, så den gjorde sig ju inte direkt mer populär... Så vi får väl se vad som händer!
Sen blev det även lite shoppat! En julklapp från Fredrik som jag fick köpa (OCH betala) själv som han sen gömde så snart vi kom hem :), hårfärg och sen hämtade jag ut paket på Pressbyrån. Sen åt jag och Fredrik middag på "Med eller utan", hamburgertallrik. Behöver knappt äta mer den här veckan...! Men det har varit mysigt, ganska mycket folk på stan (vad jag såg i alla fall...), mycket ljus och lampor och det snöade även lite. Även om jag hemskt gärna slipper snön nu... Men det gav ju helt klart lite stämning!
Sen har jag kanske tagit ett steg mot att återigen ta upp ett stort intresse, träffade en bekant från förr på stan och vi diskuterade lite. Kan ju säga så mycket som att det handlar om sport... :) Men vi får se hur det blir, han visste inte så mycket själv ännu.

Annars jobb som vanligt. Idag gick det undan! 13.50 kom jag på att jag kanske borde äta lunch innan jag slutar för dagen 14.30 :) Tycker jag knappt hinner börja förrän det är dags att gå hem. Får se nu efter jul-ruschen om jag inte ska kunna gå upp några timmar i arbetstid...

Jaa det var väl ungefär det... Nu är jag trött och ska upp tidigt imorrn så det blir nog att krypa ner under täcket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar