Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 21 juni 2011

Första jobb-dagen, Pirat-seger och sömnlös

Kan ju dra första dagen lite kort:
Klockan ringde, jag kom upp, något vesen och förkyld men vid liv, bilen gick igång, jag kom fram till Autoliv, hittade rätt omklädningsrum, t.o.m till rätt skåp. Sen funkade så klart inte mitt anställningsnummer i stämpelklockan... Kändes lite som att få "Glöm det du!" (eller vad det du står, händer som tur är inte störande ofta) på kortdragaren i nån butik. Men jag smet in, det går ju faktiskt att stämpla in efteråt :-) Och nåt galet var det med numret, inte heller min chef fick in mig i systemet.

Och sen satte jobbet igång. Springa runt på ett lager och leta komponenter och ställa på en vagn som sen körs ut i fabriken. Avancerat...! :-) Känns som det kan bli en lattjo sommar! Satt klisterlappar på lite drygt 500 kretskort har jag gjort också. Jaja, bara jag får lön och det inte är Samhall så... :-)

Var så jädra trött när jag kom hem, det var så jag mådde illa. Och hela skallen full med snor. Pappersrullarna i fabriken är inget bra, känns som att snyta sig i en disktrasa ungefär. Fredrik tvättade kläder, han har varit så duktig!! Tacos blev det till mat och jag bara väntade på att klockan skulle bli läggdags.

Följde Dackarna - Piraterna på nätet och Piraterna vann!! Trodde de kunde få svårt mot Rune Holta, Fredrik Lindgren och gänget. Men Greg Hancock... Man behöver egentligen inte säga mer. 17 poäng skrapade han ihop, tänkte jag skriva, men han KÖRDE ihop dem på storstilat sätt!! Ikväll är man så där lite mysigt stolt Motala-bo igen! :-)

Efter matchen var det äntligen läggdags. Och här har jag nu legat i drygt en timme... *suck* Ett parti Alfapet, någon...??
Och allt medan väckarklockan hån-ler mot mig...

Det var i alla fall min första arbetsdag! :-)
Published with Blogger-droid v1.7.1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar