Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 6 juni 2011

Helgen, lite mer detaljerad. Hugo, Sjöbris, grilla, fest, pizza och glass

Då var vi hemma igen! Komplettera inlägget om helgen var det...
I lördags morse var jag visst skapligt bakis, läste jag här :) Kommer knappt ihåg att jag skrev det så det var väl även lite ren promillehalt inblandat :) Hade hur som helst en sketskojig kväll i fredags, men det fick man lida för dagen efter...!

Men kan ju ta fredagen från början:
Var på Hundia och jag hade faktiskt ett par kunder :) Men det blev allt några timmar med min bok i solen ändå. Efter en sådär 4 timmar kändes skinnet en aning för litet...
Tjusig bränna efter shortsen...! :)
Åkte hem och väntade på att Fredrik skulle sluta jobba och sen började kvällen på stan. Satte oss på Hugos uteservering och tog ett par öl. Nu är det fasen sommar! :) Och så spelade Mats Lideborg också. Först hör man inte grabben spela på 27 år och sen blir det flera gånger i veckan, det är ju intressant :) Träffade som sagt på Pernilla, Janne och Jörgen också, och det var fasen inte igår! Janne är en mycket skön individ som inte alltid har fördröjningsreläet mellan skallen och truten helt korrekt inställt :) Han la nivån direkt genom att fråga mig "Men....var inte du fetare förut???". Och det får man väl ta som en komplimang! :) Sen fortsatte han genom att berätta för alla att hans Pernilla är skitsnygg "för sin ålder"... :) Jaa varför inte liksom!

När Mats spelat klart diskuterade vi om vi skulle gå hem och titta på fotbollen eller fortsätta vår stadsvandring. En skön sommarkväll kändes som man hellre spenderade på stan än framför tv'n så vi gick ner till Sjöbris. Där spelade då som jag skrev Andreas "Loverboy" Hedenskog:
Min nästa kamera-mobil ska ha zoom men han är där framme nånstans...
Han är jätteduktig, sjunger hur bra som helst och hoppar och jönsar, men... Man har ju då råkat på några trubadurer genom åren och just i fredags så hade man Lideborg i färskt minne och då går faktiskt förinspelad bakgrundsmusik och kareoke-texter på en dataskärm fetbort. Det funkar absolut om man inte är så noga, men jag har kommit på att jag fasen är noga...! :)



Däremot så har Andreas och Pontus Björsner (fd Casanovas) tillsammans skrivit en låt och gjort en singel och den införskaffade vi i fredags. Och den rullade här hemma så snart sitter den i min skalle...! :) Så tänk vilken skillnad det kan bli när människor gör "det de ska", så att säga!

Efter Sjöbris gick vi mot Hugo. Vid bankomaten ramlade vi på Jörgen igen:
Jag, Jörgen och Hedenskogs singel...! :)
Vi kom in till Hugo lagom för att se Mats Lideborg äntra scenen för andra gången denna kväll :) Och det var så lite folk till en början att vi t.o.m vågade oss på att önska lite låtar :) Så han fick köra igång med "Fields of gold" och sen "Kungens man". Sen levde man gott resten av kvällen! :)

Kom hem vid halv tre och mådde som man förtjänade dagen efter...

Långt fram på eftermiddagen åkte vi ner till Västra Lund och satt på grannarnas brygga i några timmar. Kan inte påstå att det var läge att bada, även om det såg rätt skönt ut! :)

Sen gick vi hem och grillade. Och jag kanske är sen men det var första grillningen för i år för mig :) Sen är jag i och för sig inget sånt Svensson-fan av att grilla då jag knappt äter kött, men igår var det jättegott så farsgubben måste ha misslyckats...! :)
Sen kom grannarna upp och vi satt på altanen och stojade till långt fram på morgonkvisten. Och jag är som vanligt väldigt oskyldig men det man inte minns har inte heller hänt, eller hur var det...? :)
Suddig bild (tankad fotograf..?) på mig, Elliot, Fredrik och Gnista
Hedwig och Sune fick följa festen från andra sidan glasrutan:

Igår gjorde vi inte många knop alls och på kvällen blev det, kanske inte helt otippat, online-pizza:

Idag har jag mest suttit i en solstol. Trots blåsten så var det riktigt varmt och gött. Jag har upptäckt ett "nytt" fenomen hos svensken förresten; "åskvärme". Antingen är det kallt eller annars så är det "åskvärme". "Åååhhh, tänk om det kunde bli lite åska så luften kan rensas ur!!" så fort det går över 20 grader. Har hört det flera gånger de senaste dagarna! Jag tycker det är stor skillnad på "åskvärme" och "sommarvärme" men bara man får gnälla så är det ju underbart... SNART kommer snön och minusgraderna igen, SNART, lugna ner er lite...!! Kan det inte få vara lite varmt i ett par veckor nu??
Just ja, vi lämnade solstolarna för en stund och gick till Borenshult och köpte glass idag också.

Nu kom vi precis hem till lägenheten. Det surrar nåt från Fredriks dator och han ser väldigt engagerad, vette fan vad han håller på med! Men han får väl hållas :)

Imorrn är det vardag igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar