Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 6 juni 2011

Helgen i korthet

Jag lever. Har bara tillbringat helgen hos mor och far i Borenshult och då blir det inte så mycket bloggat.
I lördags började jag skriva ett inlägg om fredagen men jag hann inte skriva klart det innan det var dags att åka. Men jag ska göra om det lite och lägga ut det när jag kommer hem! :-)
Men snabbt sammanfattat:
I fredags gjorde vi stan ordentligt. Åt på Hugos uteservering, lyssnade på Mats Lideborg. Träffade Pernilla och Janne, verkligen skitskoj!! Det var hur längesen som helst! Pernilla hade samlat på sig vuxenpoäng och tagit körkort och Janne hade fortfarande inte lärt sig tänka innan han pratade :-) Allt var precis som vanligt, härligt!
Sen gick vi ner till Sjöbris och lyssnade på Andreas Hedenskog, även kallad "Loverboy". Och sen tillbaka upp till Hugo igen och Lideborg gick på kvällspasset.
Vi var väl hemma runt halv tre.

I lördags tog jag sovmorgon och Fredrik jobbade. Framåt eftermiddagen packade jag ihop katterna och åkte ner till Borenshult. Gick ner till grannarnas brygga och satt där och tog en öl i solen. Sen årets första grillning, och sen fest till gryningen :-)

Lite småsegt igår och dessutom sämre väder. Gjorde väl ganska så exakt ingenting.

Idag ligger jag på mage i gräset och försöker att inte blåsa bort. Ska bege oss hemåt vad det lider, Fredrik skulle visst följa nåt på nätet, vad det nu var. Och dricka rosévin.

Det var min helg det, återkommer med bilder och sånt när jag kommer hem!
Published with Blogger-droid v1.6.9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar