Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 14 juni 2011

Speedway, Oliver är hemma igen, semester-forskat och bakat muffins

Sitter och följer live-uppdateringen i speedway. Piraterna började bra mot Valsarna, men nu i halvtid så leder Hagfors-laget, INTE bra. Hoppas "våra" grabbar rycker upp sig! Såg på Twitter att Greg Hancock snurrat runt i Värmland ganska bra innan han hittat till Tallhult arena :) Han är för härlig, den killen! Kan inte vara lätt att hitta i våra svenska skogar!

Annars så har jag och pappa varit på Valla i Linköping och hämtat hem Oliver. De hade skrapat bort lite tandsten och kunde väl fortfarande egentligen inte säga varför han får sina inflammationer. Men han var i alla fall mycket piggare nu, han kände igen oss och gned sig mot burgallret när vi hälsade på honom :)
Min fina kisse!! ♥♥♥
Han fick ännu en antibiotika-kur och sen ska han på återbesök om två veckor. Hoppas verkligen att han kan få bli bra nu!!

Annars så har jag inte gjort så jättemycket idag. Var uppe tidigt för att knalla ner till Harmoni och få luggade ben. Gick en sväng men så började det regna. Gick hem och väntade på att Fredrik skulle vakna så vi kunde boka platser på flygplanet, det är viktigt det där! :) Så nu vet jag att jag har fönsterplats både till och från Gran Canaria :) Satt även och forskade lite om Playa del Inglés, kollade på vårt hotell och området och så och det verkar som det kan bli en riktigt bra semester! :)

Vi fick ett flak ägg av en kompis så jag fick för mig att göra muffins, det kan ju inte vara så värst svårt...! Och tjaa, de såg ju i alla fall helt okej ut:
Lite sne'a och dana men vad fasen :) Det blev ju så mycket smet så jag fick tränga ihop formarna (men behövde ändå två plåtar, detta är bara hälften..!) så då blev de inte så värst estetiska :) Men de var rätt goda! Kanske att de var i ugnen lite för länge, men senast jag gav mig på det där, för 4-5 år sen, hade jag dem inne för kort tid istället så då blev de inget vidare. De smakade tillräckligt bra för att komma att gå åt i alla fall...! :)

Fick fotbolls-biljetterna på posten och konstaterade att vi fått riktigt bra platser på Ullevi. Nedre sektionen på långsidan, då slipper man förhoppningsvis få svindel :)  Det ska bli kul, hoppas bara vädret är bra också, men jag har inte hört nåt annat!

Nu kom Fredrik hem från jobbet, idag fick han stanna kvar och inventera, så det blir väl att till att leta på nåt att äta......och jaa, gissa vem som fullkomligt dök ner i mina muffins-påsar...!! Snorunge!!! Tur att han är en gullig snorunge! ♥

Och Piraterna gick precis om Valsarna så nu är allt som det ska igen! :)

2 kommentarer:

  1. Hej..
    Vilken himla vacker katt:=)

    Vad är det för inflammationer han får?

    Muffisarna ser inte bara okey ut, utan helt okey!
    Kram, =) <3

    SvaraRadera
  2. svar: tack nej tror inte de har ingen skjuts

    SvaraRadera