Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 15 juni 2011

Redo för Göteborg, sista badet, gosat gris och gå upp tidigt...

Bilen är tankad, oljan är kollad och påfylld, däcken är pumpade. Redo för en trip till Göteborg! :) Det blir Liseberg och det blir fotboll, har vi bestämt. Längesen jag var på Liseberg! I alla fall i karusell-syfte, annars har jag ju varit där och fin-gått och druckit öl ett par gånger på senare år :) Men nu är det ju syrran som är med så nu får man väl finna sig i att hänga uppochner nånstans. Bara jag slipper "Gasten" så är jag med på det mesta!

Idag var sista bassängträningen innan sommaren. Och jag var ensam där så istället för tio minuters avslappning så blev det 20 minuter :) Fast när man väl ligger där och spelar inte tiden så stor roll faktiskt, somnar ju ändå. Idag kunde jag dessutom flyta runt eftersom jag var ensam, annars brukar jag få "ankra" fossingarna i ett räcke.

Sen var jag och hälsade på Marie på jobbet. Och jädrar vad grisar de hade!! Stora, små, gigantiska, pyttesmå! Den första kultingen jag fick hålla var riktigt gosig! Liten och rosa, den luktade t.o.m gott i nacken! :) Och det lilla gulliga trynet som vädrade och skulle pussas! Inte långt ifrån att Sandra "råkade" få med sig den i en ficka eller nåt :) Ångrade mig när jag fick se dess mamma... En sån gigant vill jag INTE gärna ha i lägenheten! :)

Så det var jättespännande att gå där och se vad grisarna hade för sig i olika avdelningar!
Sen blev det te såklart, annars funkar det inte! :)

Åt köttfärssås när jag kom hem och sen har jag följt speedway'en. Östgöta-derbyt som regnade och åskade bort förra onsdagen kördes idag istället. Och säga vad man vill om vill om våra Pirater men de vet hur man gör en match spännande..!! Igår mot Valsarna var ställningen lika inför sista heatet och så blev det 3-3 så matchen slutade 45-45. Idag mot Vargarna var det samma sak, lika inför matchens sista heat. Men Greg Hancock visade återigen vad han gick för och vann när det verkligen gällde, och Jonas Davidsson knep en poäng så Piraterna vann heatet med 4-2 och matchen med 46-44. Bra, grabbar!!!!!

Nu har jag skrivit på anställningsavtalet till Autoliv så nu är det på riktigt! Bara hoppas man slipper bryta nåt ben eller nåt på Liseberg imorrn :) Men som vanligt så måste jag noja lite och att börja strax innan 7 på morgonen skulle jag ljuga om jag sa att det känns alldeles helt okej... Jag vet vilken inte-morgon-människa jag är, när jag jobbade på sjukhuset satt jag och somnade på rasterna när jag började tidigt och dag-veckan på Autoliv förra gången jag var där kallades inte "helvetes-veckan" för inte...
För att inte tala om hur det var i skolan...!
Och det hjälper ju inte att ta ett glas mjölk och lägga sig tidigt, är jag inte trött just då så kan jag inte sova, mycket mer avancerat är det inte. Men fan, det SKA gå!!!!!!! Eller det är väl klart att det gör det, vad kan liksom hända?? Och nu är det ju verkligen JOBB, hade någon sagt att jag skulle gå 7-16 fem dagar i veckan för aktivitetsersättning så hade jag bett dem hoppa upp och sätta sig på fingret i mitten och långsamt rotera åt vänster. Men nu jädrar, nu får jag ju se fram emot den tjugofemte i månaden som alla "vanliga" människor! :) Det blir bra. Det BLIR bra. Det blir BRA!!

1 kommentar:

  1. Klart det blir bra. Du ska ju till stans bästa arbetsplats med bara trevligt folk.....:)

    SvaraRadera