Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 16 juni 2011

Redo för Götet

Alldeles strax dags att åka. Hade lite svårt att somna igår för ovanlighetens skull... Och sen passade en telefonförsäljare på att ringa så snart jag klivit ur sängen så jag hann tro det värsta. Nu ringer Autoliv-Glenn och skriker "APRIL, APRIL!!" eller nåt :) Men det räckte att se numret för att veta att jag inte ens behövde svara. De är inte riktigt riktiga de där. Senast skulle visst jag teckna en prenumeration på "Illustrerad vetenskap", åt Fredrik... På sätt och vis är det ju synd om snorungarna, de gör ju sitt jobb och har säkert hårda krav på sig men när de är beredda på att ta till olagliga metoder bara för att få sälja, då går det lite för långt!

Hmm, undra om jag gått med mig allt nu... Biljetter, gps, kamera, telefon, laddare till gps och telefon, plånbok, medicin har jag tagit, packade ner ett par muffins... Får heller inte glömma att hämta syrran! Får ha nån av mackarna efter Jönköpings-backen som första anhalt, köpa nåt att dricka :) Vädret ser helt perfekt ut att åka bil i. Små-mulet, men det ser ändå hoppfullt ut! Det är ju sådär kul att åka i gassande sol, AC kom först i Toyota-modellen senare än min.....eller nåt...

Näe men då drar vi då!

1 kommentar:

  1. Ha det så jätteskitkul med syrran i Götet! Vilken flax att vinna biljetter och ännu kuligare att du glömt att du tävlat! Hahaha! Puss!

    SvaraRadera