Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 2 juni 2011

Sibylla i natt och inte alltför slitsam dag på jobbet

Det blev väl sådär med "lugn kväll" igår. Eller visst, vi gjorde inga större utsvävningar. Glodde på film, drack vin. Vid 00.30 kom vi på att det kanske vore finemang med middag så vi gick ner på stan. Natt-hamburgare på Sibylla, funkade utmärkt :)

Vaknade idag lite halv-däven. Lyckades somna om men vid 10 gick i alla fall jag upp. Satt vid dum-burken tills det var dags för dusch. Kasa iväg i bilen, två ostburgare på Mc Donald's och sen jobb på Hundia. Kan ju inte påstå att jag direkt slet ihjäl mig... Lite knepigt väder idag, för kallt för att sitta ute och för varmt för att sitta inne liksom. Och satt man inne och hade dörren öppen så blåste det ju in en massa bröte från träden så att sopkvasten fick gå varm. Kan tillägga att jag snart har läst ut boken jag håller på med...

Ett glas vin, jordnötsringar och "Jönssonligan får guldfeber" ikväll, och nu är det läggdags.
Jobb imorrn igen.

Avslutar med en bild, nån som ser vad det föreställer?? :):
Min fotografiska anda vet visst inga gränser emellanåt...! Men så kan det bli med en kamera, en tom dasspappersrulle och Hedwig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar