Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 22 januari 2010

Bloggar medan jag väntar på att en buss-jävel ska flytta sej!!

Uppe med tuppen idag igen… Vi hade bestämt att vi skulle hämta nyckeln strax efter att kontoret öppnat kl 8 så vi kunde fixa lite innan Fredrik började jobbet. 7.30 släpade jag mej upp, började plocka i ordning på grejerna. 7.50 så låg fortfarande min söta sambo och snarkade som en liten prinsessa… I ren vrede så släpade jag ensam ut fyra sopsäckar fullpackade med kläder, sen gick jag in och körde upp honom med buller och bång, samt en stark taklampa… Efter att ha hatat honom en stund så åkte vi och hämtade nyckeln  Kan säga att jag tröttnade på att bära efter första säcken… Blev svettig, nästan yr, kände hur benen värkte, handlederna protesterade. OJ vad kul det här kommer bli…! Marie och Peter, jag ber om ursäkt i förebyggande för de vredesutbrott jag skulle kunna få imorrn…!
Säckar
Nej, säckarna innehåller inte min morgontrötta sambo i småbitar, även om det var nära ett tag…!  Det är kläder…
Hur som helst, säckarna kom upp, vi gick runt och inspekterade. Konstaterade att den föredetta hyresgästen slarvat en aning med städningen. Om fönstren där blir sådär skitiga på bara en månad så har jag ingen lust att bo där..!! Nu bor vi utmed Motalas genomfart, men sådär ser fönstren då inte ut en månad efter putsning… Så med andra ord så ansträngde sej nog inte tösen något vidare med fönsterskrapan… Och i ett fönster fanns såna ringar efter glas, i vardagsrumsfönstrets ena hörn hade en spindel byggt sej ett tjusigt nät, även från taket hängde det ner lite spindel-trådar här och var. Plugghål, spikar ich skruvar lite här och var i väggarna. Himla skoj att få börja med att storstäda…
Efter inspektionen så åkte vi hem, packade in i bilen och knallade sen ner till stan och åt frukost. En räkmacka satt inte helt fel! Sen gick Fredrik till jobbet och jag knallade hem för att hämta bilen och köra till lägenheten med grejerna vi packat in. Vad får jag då se..?? Jo, detta…
Buss-jävel
Och det är alltså meningen att jag ska in i porten som syns bakom buss-jäveln. Och precis utanför bild står pizzeria-bilen, inte en chans att få plats däremellan..!! 
Så nu kanske ni förstår varför jag tar mej lite tid att blogga mitt i en stressande flytt… Inte riktigt vad man vill mötas av när man kommer med en fullpackad bil…! Men får nog ändå ge upp datorn nu och använda skohorn eller nåt för att få in ytterligare lite i bilen.

2 kommentarer:

  1. Stackare…men lova nu att detta ÄR sista gången ni flyttar!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nästa gång jag rör på mej så bärs jag ut i horisontalläge med fötterna först, den saken är klar…!!

    SvaraRadera