Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 25 januari 2010

Hörcentralen, JOBBAT för första gången sen…..lång tid tillbaka, hämtat akvarie och storhandlat

Första "riktiga" dagen i nya lägenheten! Men lika fasen fick man gå upp tidigt. Skulle vara på hörcentralen kl 10. Himla givande besök… "Fungerar hörapparaten bra?", "Jaa", "Vad bra då! Något du undrar över?", "Näe"… Tror jag var ute innan klockan ens var 10…  Men det är ju himla bra att de har "koll" på ‘en ändå! Nu ska jag inte tillbaka igen, utan jag får söka själv om det skulle bli nåt problem! På vägen ut sprang jag på min psyk-läkare Lavinia och *vips* hade jag fått en tid till henne om ett par veckor! Hon är bäst!! 
Hem och känna att man borde fixa i lägenheten, men lika fasen hamnar man vid datorn. Och på Facebook. Som tur var, visade det sej… Kl 11.20 skrev Mange och frågade om jag kunde komma och jobba lunchen. Alltså börja 12. Lite små-bråttom fick jag  Och själaglad blev jag! Blev så till mej att jag hoppade in i duschen med hörapparaten på… Haha, kunde blivit ett återbesök på hörcentralen snabbare än anat… Men lagom till 12 så stod jag åter på kära Lekia och JOBBADE. Är fasen första gången på 5-6 år som jag verkligen jobbar, tjänar pengar. Sen blev det bara två timmar, men man får vara glad för det lilla! Och det visar ju att de verkligen hör av sej när de behöver hjälp, inte bara nåt de säger! Och nu fick även Mange mitt nummer, men vad hade man gjort utan Facebook..?? 
Sen stod jag hos Fredrik en stund och sen gick jag till Tropic Zoo och hämtade akvariet. Jag vågade inte riktigt börja greja med det ensam, informationstexten var bara på engelska så det var lika bra att Fredrik fick kolla INNAN jag öste i litervis med grus…  Så medan jag väntade på att han skulle komma hem så lade jag växterna och stubben som jag köpt i blöt, samt några av mina Västindien-snäckor, sen plockade jag lite här i lägenheten. Plockade in i garderober och i skåp. Det tar sej, det tar sej…!  När gubben kom hem så konstaterade vi att det bara var att sätta kontakterna till akvariet i väggen så funkade allt. Så vi fyllde upp med grus och sten, stubben, mitt kraschade flygplan, snäckor och växter. Så nu står det där och surrar och "ordnar till sej". På fredag eller lördag får de första fiskarna flytta in. Fasen så mysigt!!  Himla trevlig möbel det där!
Här fyller Fredrik på vatten:
Förbereder akvariet
Det blev allt några vändor med halvliter-måttet  Man måste ju vara försiktig så man inte saboterar inredningen…!
Sen åkte vi och handlade. Konstaterade att det mesta i kylskåpet i gamla lägenheten var "nästan slut" eller så hade datumet gått ut. Så det blev ordentlig storhandling! Sen stekte Fredrik hamburgare. Himla gott, var längesen jag åt "egna" hamburgare! Nu sitter jag och lurar på att klämma en av semlorna… Sånt måste man ha så här års! Jag kom ju t.o.m i "Evil eye"-jeansen som jag köpte på Wallride, där man HELST skulle vara anorektiker, mina jeans är i storlek 30 och de var bland de största som fanns. Det är inte längesen som de jeansen inte gick mycket längre än ungefär till knäna, så några semlor kan man allt ta utan att ha dåligt samvete! 

Annars så blir det läggdags snart. Imorrn får jag sovmorgon, sen ska det fortsättas att plockas här. På kvällen är det ljusparty hos Anna. Perfekt att "förstöra" lite pengar  Näe, jag håller rätt hårt i dem nu faktiskt. Men något blir det säkert!

Sen så tog jag kort på nya klösträdet. Det var ett smärre helvete att få ihop, men titta så fint det blev till slut!:
Klösträd
Sen om det ska stå just där, det blir en senare fråga! Men "så länge" så får det stå där! Står det kvar där om 3 år så slå nåt hårt i skallen på mej…!  Näe men det står nog hyffsat bra där!

1 kommentar:

  1. Titta så fint det blev, åh vad vi slet med det där j..la trädet!!!
    Kram Marie

    SvaraRadera