Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 12 januari 2010

Käfta mot andra bloggare, fika hos Marie, börjat packa på allvar och sambon är lokalkändis? :-)

Blogga några rader innan läggdags…
Men jag MÅSTE SLUTA att läsa andras bloggar innan jag själv ska blogga!! När jag läser så blir jag bara så sugen på att ta upp samma ämnen och då givetvis total-dissa de andra bloggarna, då jag givetvis tänker och resonerar så väldigt mycket smartare än dom 12 av 10 gånger…!
 Men näe, jag tänker inte skriva ett ord om att
*Vellinge ska ta emot flyktingar
*Att man är såååå mogen och ansvarstagande för att man skaffar unge som 16-åring och HAR TÄNKT läsa in högstadiet
*Att inte tidningen uppmärksammade att Zeros hade med en FJORTONÅRIG spelare i innecupen (som de spelade verkade inte en enda vara över 15…)

…..eller bara helt enkelt be en del människor att tagga ner några hekto, det skulle de må så väldigt mycket bättre av… Näe, alla dom skiter vi i nu!!

Näe, jag får helt enkelt skriva om hur min egen dag har varit istället!
Jobb, packat upp en pall med varor. Jag förstår inte riktigt varför man måste ha 15 olika varianter av "slime" [schlaaaaajm] i sortimentet, men det finns garanterat någon vettig anledning till det också!  Himla lägligt att packa upp varor, jag kunde ju helt ärligt och öppet stjäla med mej några flyttkartonger hem, så nu har vi tre till, underbart! 
Efter jobbet så gick jag hem, sådär smidigt att bära på tre kartonger men men…, så drog jag igång bilen innan jag gick in. Var rädd att låset skulle kärva igen, men idag gick det faktiskt på fjärde försöket!  Så in fort som fan och dumpa kartongerna och hämta pengar, blev en sån blixtvisit att jag t.o.m missade att ta av jobb-tröjan Hoppade in på "Granngården" och köpte kattmat, det var knappt så det ens skrammlade i fodertunnan i morse… Och en trevlig kampanj hade de, så när jag köpte en 10-kilosäck med Royal Canin-torrfoder *smygreklam, smygreklam* så fick jag….en till fodertunna!  Men det var jättebra, de är ju kanonfina och går alltid att ha till något! Funderar på att köpa hem 50 kg kattsand och använda ena tunnan till det, kan ju bli hysterisk på dessa kartonger som tar slut på tre dagar… (Annika, jag hör av mej…! ) Jo, jag köpte en rulle sopsäckar också. Säg till om jag upprepar mej men jag MÅSTE börja packa…
Trevlig fika hos Marie, som vanligt! Fast det får inte dröja så här lång tid mellan gångerna, hann ju knappt fråga om och berätta hälften av vad jag tänkt!  Så snart igen va? Hade verkligen längtat efter Maries mumsiga scones också!
Hemvägen blev ett äventyr, jädrar vilken dimma!! Det var så man såg bättre utan helljus än med. Men jag kom hem utan att mellanlanda i diket, skönt det! Och vad gjorde jag sen….? Jo, jag PACKADE!! Så nu är de flesta textilier såsom gardiner, sängkläder, handdukar och kläder som man ändå inte kommer att använda innan februari, vackert vikta och nerpackade i sopsäckar. Underskattat att packa i såna, de är ju "släp-bara" uppför trapporna, annat än vad kartonger är  Go go, bara resten kvar nu…!

Hahaha, Fredrik började garva här bredvid mej; han hade hittat en Motala-killes blogg och börjat läsa lite på måfå. Och vad står där att läsa…?:
"…Så idag hängde jag på låset på ************ och  gick ivrigt fram till demo-väggen. Där kunde jag till min fasa konstatera att butiken var 500 spänn dyrare än på deras hemsida. Paniken spreds i kroppen, skulle jag behöva gå hem utan mobil idag och vänta i ett x antal dagar på den nya? Alla som känner mig vet att det inte är en option, så jag fick den ytterst tillmötesgående butikssnubben att pruta en hundring åtminstone så att det inte kände fullt så illa. Jag föll till föga och köpte mobilen i butiken och fick därför lägga 400 spänn mer än vad jag sålde min gamla för…"
Hmm, vad divig han blev…! Vad säger ni, ska jag börja kalla mej för D-kändishustru..?? Eller kanske F- eller t.o.m G-kändishustru..?  Näe men det är väl trevligt att han får lite cred för sitt arbete…! Det hör ju absolut inte till vardagligheterna, om man säger så… Tänk om maken till den tandläkar-kärring som skulle operera ut min visdomstand för två år sen skulle läsa min blogg om det besöket, han skulle nog inte känna sej fullt så stolt…!  (Dock så var det ju faktiskt just kärringens make som på ett betydligt vänligare, lugnare och mer pedagogiskt sätt sen fick ut tand-åbäket…! Så HON kan ju i alla fall vara stolt över HONOM!)

Nähe, läggdags. Imorrn ska jag få krypa ner i varmvattnet på sjukhuset igen, fasen vad gött!! Men lär väl frysa ihjäl när jag sen ska ut igen… *huuuh*

4 kommentarer:

  1. Nästa tisdag passar mig utmärkt!! Välkommen på the å scones….så ska jag babbla mindre så du kan babbla mer!!! kram

    SvaraRadera
  2. Tisdag passar bra! Men klart du ska babbla, var ju grejer jag tänkt fråga om, som jag funderat på under den här tiden! Vad som händer i mitt liv ser du ju här…
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Då bestämmer vi tisdag, passar 13.00 bra??

    SvaraRadera
  4. Men vi ses ju på onsdag, ska vi ses både tisdag å onsdag?? Kram

    SvaraRadera