Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 22 januari 2010

Grann-kärringen borde gå till slakt!!, bära lådor så allt snurrar, imorrn går släpet och isärskruvade möbler

En liten uppdatering innan läggdags. Det har varit en lång dag! Och morgondagen blir troligtvis ännu längre…!
Det började ju jäkligt bra också…! Det var tydligen inte nog med morgonens bravader. Jag packade in grejer i hissen, åkte ner med dom, gick och ställde upp porten och öppnade bilen, gick tillbaka in i hissen, packade på mej kartoner, påsar och fan vet allt. Vad händer då?? Joo, kärring-helvetet ovanför kom från "ingenstans", utifrån i alla fall, och STÄNGDE dörren!! Och där kom jag fullpackad… "Du får inte ställa upp dörren för det kan komma in råttor!". Ofta tänker jag väldigt onda tankar, men säger dem sällan högt. Men idag brast det… "Jaa, det är tydligt det, jävla ohyra!!", sa jag åt fitt-fan och jädrar vad brått hon fick upp…!! Jag fick alltså ställa ner alla grejer och låsa upp dörren, det är ju portkod på den så det är inte bara att backa in i dörren så den går upp. Jävlar vad förbannad jag var!! Får nog införskaffa lite mer mjältbrand, de står ju på rad här och är spekulanter på att få sej en dos…! Näe vilket jävla vansinne!! Har god lust att göra något riktigt jävligt, frågan är vad… Har pratat med flera grannar som sagt att hon inte är riktigt riktig. Bland annat så var det en som skulle "säga åt sina katter att leka lite tystare för det skrapade i golvet"… Trots att jag är utbildad så finner jag ingen diagnos att sätta! Fast jag säger som…..vem-det-nu-var i en av Camilla Läckbergs böcker: "Det finns så många diagnoser hit och dit idag, men för mej brukar IDIOT räcka ganska långt…!"
Jag åkte bort till lägenheten och bussen hade inte flyttat sej… Men bilen bakom bussen åkte precis när jag kom, så jag kom nära porten ändå. Började plocka in grejerna. Och jag lovar, jag var övertygad om att jag skulle dö! De första lådorna gick på ren ilska men sista kartongen; benen bara skakade, hjärtat höll på att sprängas, jag såg stjärnor och rosa elefanter. Var väldigt nära att bara skita i alltihop, åka och lämna tillbaka nyckeln och flytta hem till mamma eller nåt. Blev framstupa sidoläge (nästan ) i soffan när jag kom hem. Tur att pappa kom upp så jag fick lite mer gjort… Vi plockade med oss lite och åkte till lägenheten igen. Inspekterade, funderade på vart diskmaskin och tvättmaskin och sånt kunde tänkas passa. Sen åkte vi tillbaka och limmade ihop tavlan, den som Hedwig hade ner och fick på svansen. Så nu är den hel igen!  Hedwig och Sune fick följa med till Västra lund, annars hade de säkert blivit nerpackade i nån kartong nånstans…!
Sen ringde jag och fixade med elen, så nu finns det sån också! Kan ju vara bra att ha… Fredrik kom hem och då började jobbet på allvar. Och vi har varit riktigt effektiva! Fast det syns ju mer här att saker händer än i nya lägenheten…! Det står lite kartonger utmed väggarna. Här är väggarna tomma, lampor nertagna, möbler isärskruvade etc. Sen så har vi ställt det som ska tas på släp imorrn i mitten av vardagsrummet så att vi förhoppningsvis lätt kommer åt det! Ska bli näst intill roligt att flytta möbler! Dock inte när det ska bäras… Men det lär väl lösa sej, vi är ju några stycken…! Och "pappa björn" känns stabil att bära möbler med!  Det känns som det kommer bli bra i nya lägenheten i alla fall, så himla mycket mysigare och mer "intimt". Inte bara stora halv-salar till rum och fönster överallt.
Vi avslutade med mat på Mc Donald’s. Kändes inte riktigt lockande att ställa sej och laga mat…

Nu blir det sängen! Eller sängen, det blir madrassen i alla fall, sängen är isärskruvad! Kl 9 kommer släpet och då har vi förhoppningsvis hunnit fixa lite innan…!
Avslutar med ett par bilder från dagen:
Fredrik - händig??
Han är så händig, min karl!!  (Nån mer än jag som hört att vänsterhänt-het är en form av hjärnskada..?? )
Isärskruvad säng
Nu är snart sängen skrämmande lik majbrase-virke…! Undra om det är burken som får karln så engagerad?
Annons
Den här bilden har inte ett dugg med flytten att göra, men hittade den i Motala tidning. Sen när blev det viktigt vilken sexualitet den som väver har?? Tänk om jag hellre vill ha en bög-vävd matta då..??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar