Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 6 januari 2010

Ont i munnen igen och fet flytt-ångest

Jätteskönt med en ledig dag! Men tyvärr så utnyttjar man den som vanligt till max och sover läääänge…! Så det blir inget kul att stappla upp och ner till stan, till Harmoni till 9 imorrn…  Blir säkert en sån natt med 1-2 timmars sömn, om ens det.
Inte nog med att man sovit en halv dag, munnen och säkerligen tänderna har börjat jäklas igen. Har känt lite i munnen i ett par dagar, men inget "farligt". Men idag gör det ONT. Dock vet jag inte riktigt ännu vad det är som gör ont, senast bet jag mej ju i kinden så det blev infekterat, men nu ser jag inte. Kan inte öppna munnen så mycket. Sen så är det i överkäken denna gång, vilket gör det hela lite mer avancerat. Kan ju säga att jag inte riktigt har lust att operera ut fler visdomständer, och jag har definitivt inte råd att lägga 3700 på det igen… Så det är bara att hoppas att det går över av sej självt. Har inte hellre tid att vara sjuk nu. MÅSTE verkligen ta tag i flytten, men fasen vad tråkigt och jobbigt det är!! Till att börja med så har vi inte så mycket att packa i, inte lätt att packa då… Har tyvärr inte råd att köpa kartonger. Hur fasen gjorde vi senast??  Sen så har jag ingen aning om när flytten blir. Vi hade ju planerat att få nyckeln ganska snart så man kan börja flytta förråd och så, och sen låna släp och hjälp till helgen 23-24/1. Men så träffade Fredrik chefen på hyresbolaget och han menade på att MÖJLIGTVIS kunde vi få tillgång till nyckeln v 4… Herregud, vi skulle ju kunna BO där två dagar innan vi betalat hyra och det vore ju rent förjävligt!! Ännu en sådan situation som Sandra inte riktigt bör blanda sej i, för då kommer vi säkerligen inte att få någon lägenhet. Jag tycker bara att det är så töntigt att de håller i nyckeln så stenhårt till en lägenhet som ändå är tom. Och nu hade vi ju inte ens tänkt flytta på riktigt förrän sista helgen i januari, bara packa in i förråd och flytta prylar. Och speciellt då när vi inte har så mycket att packa i, då måste man ju packa låda, åka och packa upp lådan och sen åka tillbaka och packa igen. Men näe då, TÄNK om de skulle missa att få in hyra för två eller tre dagars boende, det är ju makalöst…! Får hoppas att bovärden som visade oss lägenheten är lite mer medgörlig, han sa i alla fall att "det löser vi". Liksom inte en flytt till där det är meningen att JAG ska slita som ett svin ensam, för det gör jag inte ändå. Jag tänker då inte se till att någon bara kan kliva ur gamla lägenheten och flytta in i nästa.
Näe ingenting känns roligt nu. Ont och jävligt, strax arbetslös igen och tycker inte man kan lita på någon, skallen går verkligen runt. Man bara går och är och tiden bara går. Himla bra början på nya året… Vill bara gå i ide och vakna i slutet av mars eller nåt. Jag lovade ju mej själv att aldrig flytta mer. I och för sej så stannar jag inte en dag längre än nödvändigt i det här sinnessjuka huset. Vill flytta, måste flytta, men gör det inte. Upplagt för kaos IGEN. Förhoppningsvis har vi samlat ihop ett gäng lånelådor till i alla fall så det blir lite mer. Jag är inte gjord för sånt här, det bara är så. Det blir väldigt intressant att se hur det går… Och speciellt då om man har en fet infektion i munnen mitt i allt.
Näe fy för fan, ingen rolig tid alls just nu! Får hoppas att det blir bättre imorrn! Lovade mej själv att plocka ner gardiner idag så jag får väl göra det nu då. Ett steg till närmare målet, bara 2467 kvar… *SUCK*

1 kommentar:

  1. Lät inget bra med munnen….stackare..
    ..å nyss var det ögat….! har nog nån kartong du kan få av mig!
    Kram Marie

    SvaraRadera