Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 16 januari 2010

Slut på Lekia-tiden, arbetsförmedlingen på måndag, flytt-packa med hjälp av bag-in-box

Då har jag gjort min sista dag på Lekia. Kändes väldigt moloket, måste jag säga…  Och inte blev det bättre av att jag fick en genomtänkt present av dom där, inte bara en chokladask eller nåt, utan de hade verkligen tänkt ut vad som passar just MEJ. Hade inte alls förväntat mej nåt då jag fått både julbord och julklapp, så jag blev ju nästan rörd ju! Sen hade jag köpt smörgåstårta, och jag ska inte säga att den inte smakade bra, det ska väldigt mycket till för att en smörgåstårta ska vara icke ätbar, men det var räksallad emellan, blev nästan lite väl kletigt. Men riktigt hög och fin tårta, mycket väl tilltagna bitar, mycket räkor, vettigt pris.
Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Vet bara att jag ska till arbetsförmedlingen på måndag kl 14 och träffa min nya handläggare. Hon lät trevlig på telefon i alla fall, frågade lite vad jag gjort, vad jag VILL göra, lite hur jag tänker helt enkelt. Så det blir spännande…! Har ju fått lära mej att det faktiskt finns vettigt folk på såna där ställen, även om de är sällsynta…
När vi kom hem var det packa för hela slanten. Och som Fredrik sa, så länge man inte flyttar möbler så känns det inte som nåt händer, hur mycket man än packar. Just det, sen var nya hyresvärden riktigt sjyssta och lät oss komma in på fredag, så på lördag blir det släp och bärhjälp och hela köret!  Skönt att slippa bråka med dom det första man gör… Vi köpte en bag-in-box på vägen hem från stan, då blev packningen både roligare och gick lite lättare! Dock kan jag tänka mej att Fredrik inte har det så vidare lätt i sin butik idag, haha  Men nu är det mesta "små-plock" nerpackat i alla fall, prydnadssaker och sånt.
Sen tog vi kväll. Spelade musik och så, ungefär som vi brukar göra! Bilder får sammanfatta kvällen:
Tv-spel
Fredrik och Hedwig spelar "Shrek the 3rd". Båda ser ungefär lika motiverade ut… 
Puss puss
Mysigare att pussas istället! 
Sune-bebis
Även Sune fick sin beskärda del av kram-kalaset 
Jag och Sune....
Här är då jag och Sune… Tror min sambo börjar bli påverkad av vinet, men det är bara en gissning… 
Hedwig
Hedwig. Denna bild togs inte igår, men den får vara med ändå 

Nu ska jag bara få bukt med min huvudvärk, sen blir det att fortsätta packa. Himla skojigt…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar