Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 24 januari 2010

Fixat i lägenheten, byggt klösträd och ätit nybakade bullar

Då börjar vi få lite ordning i lägenheten! Marie har varit här och slitit och verkligen hjälpt oss, suveränt med någon som sätter en blåslampa under skinkorna ibland!  Och det blir såååå mysigt, om jag får säga det själv!! Och ännu bättre blir det säkerligen när vi får upp lite tavlor och hyllor och sånt! Klösträdet fick vi upp också, efter lite (ändå ganska organiserat ) kaos. Men det var fasen inte lätt och är inget man hade gjort ensam direkt…! Måste bara få upp tipp-skydd på bokhyllor och sånt nu, sen får Hedwig och Sune komma hem igen! Har tänt lite ljus här och sitter och tittar på "Johan Falk"-filmen. Och Fredrik är nere och handlar kebab med bröd. Kom på lite sent att vi kanske borde ha middag också…
Ikväll har vi varit hos Annika och Jerker och fikat. Nybakade bullar… Om man skulle försöka anstränga sej nån dag, nu har vi ju ett fint bakbord…!  Vi fick lite grejer till akvariet, väldigt snällt!! Så det ska jag hämta imorrn och göra i ordning. Se vart vi ska placera det nånstans.

Veckan i övrigt då? Jaa, fortsätta att plocka här såklart. Och städa i gamla lägenheten. Imorrn ska jag till hörcentralen och tala om att hörapparaten fungerar bra , på tisdag kväll är det ljusparty hos Anna, på onsdag ska jag ÄNTLIGEN till Joakim på LSS. Tycker det är rätt skamligt, de säger att de finns för att hjälpa mej men nu när jag behövt som mest hjälp, t.ex. inför jul och flytten nu, jaa då har de ändrat tider, flyttat fram dem osv. Det är ju drygt en månad sen jag var där senast nu. Men nu är det dags i alla fall! Fast jag missar bassängträningen igen, i onsdags var jag ju med Marie på US. Annars så är det nog ganska lugnt, tror jag. Fixa och dona… Det känns faktiskt kul! 

Ska äta min kebab nu, sen lär vi slockna ganska ovaggat ikväll också…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar